Snart slut på semester!

0kommentarer

Vi kom hem från Åre i onsdags. Nyår firade vi med supé på hotellet sen vidare till bygget. Dansade så svetten rann. Värt att nämna: jag var den enda tjejen på hela bygget som inte hade klänning. Haha!

Tolvslaget på verandan var jävla maffigt :-) tyvärr slutade inte kvällen så bra, att få tag i en taxi hem var omöjligt. Jag och robert stod först som två hederliga människor i nån typ av taxikö, "ni är svensk ut i fingerspetsarna ni haha" sa två vakter. Bilarna haffades flera mil innan kön.... Vi fick börja gå när timmarna tickade iväg. Så förbannat kallt och vi fick en ny kompis på vägen. Som trodde vi skulle dö. Han gick med oss och väl uppe på E14 (!!!!!!) fick vi en bil. Vi var nära att ta livet av oss innan det.

Tisdagen vågade vi inte lämna hotellet. Käkade och spelade biljard. Sen satt vi och surrade med våra nya polare från stockholm. Hähä...

Att komma hem va skönt! Att längta efter alla djur och jobbet. Ja det ska bli skönt att börja jobba på måndag! Nytt år nya möjligheter och den 16:e januari firar jag 3 år på ortviken. Vart fan tar tiden vägen?!

Kommentera

Publiceras ej