Vad gör du då Lina?

6kommentarer

Hallå! Då var man tillbaka här då. Som PRO-medlem och allt. Känns spännande, pirrigt, nervöst........ OK nej det känns som vanligt. Man är väll en meriterad och orädd bloggare.
 
Angående designen, FY vad jag tröttnade på allt rosa och plåttrigt. Det passar inte min nuvarande sinnesstämning. Som är, typ förvirrad. Jag har mått: dåligt, bra, dåligt igen.... Typ EXAKT såhär:
 
 
HAHA, jag använder mig ALLTID av denna scen även i vuxen ålder. Nu äre dååålight ijen.
 
Sak samma. Jag är oerhört störd över att jag inte gjort någonting denna sommar. Som för övrigt inte förtjänas att heta sommar. Det regnar tamme fan konstant! Men nu är det höst, och regn. Måste försöka se det från den ljusa sida, följande saker gör mig glad i dagens läge:
 
  • Min FINA häst som bara går från klarhet till klarhet. Tävlingsdebut 23 September.
  • Att jag har storlek 25 i jeans och har gått ner totalt 22 kg
  • ....Att min alltid så smala syrra har 27 i sina jeans. Där satt den ;-)
  • Min familj är så jävla underbar!
  • Att jag hade en helt underbar helg.
  • Min katt såklart, Smulis (ni har väll inte glömt henne?!)
...Det tog slut där. Satan!
 
Det finns så mycket jag vill uppdatera er om, så ni fortfarande är med i mitt liv. Som förr ni vet... HAHA åh jag låter töntig hur jag än skriver. Mamma/tant/mesen Lina ni vet. Söt hon är! PS. ta aldrig ordet SÖT som en komplimang. En spindel kan vara söt. Jag gillar ordet snygg eller sexig.

....Med dom orden tackar jag för mig! Återkommer inom kort. Kommentera något roligt, så jag fortsätter hålla denna blogglåga vid liv, låt den inte släckas av gudarnas tårar................ ÅH jag är trött.
 
Här sitter jag och smuttar (suger som fan) på en vodka redbull:
 

6 kommentarer

Johanna

04 Sep 2012 22:06

Jättekul att du är tillbaka, följer även din hästblogg och allt du skriver är riktigt kul att läsa! Hoppas du fortsätter att uppdatera! :)

Svar: Tack! Vad roligt :-) Såklart, jag ska kämpa på ;-)
Lina Tallberger

Anonym

04 Sep 2012 22:09

Haha!!! Love you lina!

Anonym

05 Sep 2012 06:42

Hamnar inte pojkvännen på din lista..

Emmy

05 Sep 2012 15:42

Grymt bra jobbat! Vad hade du för storlek i jeans innan du gick ner? Jag skulle också behöva droppa några kilon. Har du några tips?

Svar: Tack ska du ha! :-) Jag hade storlek 31 på dom flesta jeansen. Hehe. Jag säger bara LCHF och hög puls! Då kommer du bli nöjd. Men ingenting är gratis, du måste svettas lite för det :-)
Lina Tallberger

Elin

05 Sep 2012 19:06

Grymt med 22 kg! Bra jobbat och verkligen inspirerande :) Kan du inte skriva lite om din viktresa? Vore roligt med före och efter bilder :)

Sandra Nordlund

05 Sep 2012 22:31

Sjukt bra jobbat!:)

Kommentera

Publiceras ej