Va är klockan farbror?

2kommentarer

Kom innanför dörren för ganska exakt 9 minuter sedan. 23:00. Då kliver man hem från arbete och hoppträningar med hästen! Jajjamen. Lite middag på det, blev en standardmåltid: finncrisp med ost och en tallrik yougurt... Så kära vänner! Jag kommer aldrig kunna inspirera er med hemlagade, kärleksfulla och underbara LCHF middagar. Fotade med omsorg till bloggen... För det kommer aldrig finnas i min vardag. Såvida inte någon kärleksfull person lagar dom åt mig när jag sitter i bilen på väg hem...? Mahaaa... Frivilliga? Tänk på min inspirationsstandard här på bloggen liksom!!!!! PS. Ost på macken är så jävla dyrt!
 
Som sagt en vanlig vardag avklarad. Ännu en måndag, ännu ett varv i hamsterhjulet. Känner ni hur posetiv jag är? I övrigt kan jag tala om: Jag fryser, känner mig ensam OCH älskar min häst för hon hoppar så fruktansvärt bra.
 
Tisdag imorgon. Enligt förra veckans varv i hamsterhjulet innebär det: Sovmorgon till 10:00, fläsk och korv med bruna bönor på menyn, jogga i skogen med hästen dagen efter hoppträning, finncrisp till middag.
 
Tack för mig. Hej.
 
/// Super posetiva tjejen
 
På den här bilden ser jag jävligt lycklig ut! Men jag ser jävligt tjock ut i ansiktet. Posetiv och negativ bild alltså:
 
 

2 kommentarer

Anonym

11 Sep 2012 00:00

Äh..du ser inte det minsta tjock ut. Bara ett vackert leende och glada ögon. Skoj och inte se en mobil eller kamera framför ansiktet;)

Anonym

12 Sep 2012 19:58

är du fortfarande tillsammans me ante ?

Kommentera

Publiceras ej