Min nedgång i bilder.

9kommentarer

DET ÄR FAN SINNESSJUKT. Saken är den att under min stenhårda träning och viktnedgång har jag precis som många andra inte märkt någon större skillnad. Jag kan stå i spegeln och granska varenda kroppsdel VARJE dag och mina ögon hänger med i min förändring. MEN när jag tittar på bilder under min viktnedgång, ja då ser jag ju. Frågan är, varför tyckte jag inte att jag var stor förut? Jag kan idag tycka att jag har för mycket på kroppen. Men jag kan känna mig ganska så nöjd.

Personer i min närhet som också ser mig varje dag, blir också lika chockade. Det är inte förns man ser det svart på vitt som man förstår. Jävlar! Det har ju hänt något. För folk kan idag fråga "vart fan satt dom kilona innan då?" mjaaa dom satt lite här och där antar jag. JA det gjorde dom.
 
Dessa två bilder är ganska precis innan jag satte igång med min diet/träning:
 
 
 
Dessa bilder är när jag gått ner 16 kilo och nått min målvikt:
 
 


Dessa bilder är när jag idag gått ner 22 kg:
 BRA JOBBAT LINUS! Jag vet att jag kommer få tusen frågor om hur jag gjort. Det är LCHF och träning. Ingenting kommer gratis! Jag gymmade 5-6 dagar i veckan med mål minst 450 kalorier och styrka. Sprang upp för backar i alla väder, red min häst och jobbade i stallet. Jag ger alltid ALLT när jag väl bestämt mig. 0g kolhydrater och sen fick jag några bakslag, mitt hjärta orkade inte med och så vidare. Så i dagens läge äter jag 20g kolhydrater och tränar lugnare bara för att underhålla mig själv och för att jag mår bra av det.
 
GE INTE UPP! Ni orkar mer än ni tror och det blir bara roligare och roligare, när man insér vad man kan göra med sin kropp. Ingenting här i livet är omöjligt :-) Alla kan bli den dom vill vara.

9 kommentarer

Anna

08 Sep 2012 16:32

Hur länge har du kämpat? :)

Sara

08 Sep 2012 18:20

Jag säger det igen, du är så otroligt duktig!
Jag tänker själv på kosten och har börjat fara ut och springa, har inget gjort det på flera år så det går inte så snabbt och jag orkar inte så långt, men jag orkar mer nu än när jag bestämde mig för att jag ska börja, så det är ju kul! :)
Däremot skulle jag nog inte klara av LCHF då jag är ett riktigt godismonster. Inte så att jag köper hem flera kilo och sitter och trycker i mig, men på ren rutin följer det alltid med en chokladbit när jag handlar. Har du kanske något tips på hur man ska sluta med den vanan? :) Det är ju som svårt att veta exakt hur mycket det man ska handla kommer kosta, så att bara ta med den summan man kommer handla för blir ju knepigt... och att be någon annan handla åt en tror jag inte fungerar i längden. :D

Jonas

09 Sep 2012 02:29

Starkt jobbat, det klär dig...

jtw - foto & design

09 Sep 2012 09:08

Du har varit riktigt duktig, nästan för duktig ;)

Anonym

09 Sep 2012 09:48

Fan du har ju början till tvättbräda på magen.. Beröm dig själv över att du varit så duktig! Snyggt och sexigt

Anonym

09 Sep 2012 10:39

Grymt gjort:) be proud.

Josefine

09 Sep 2012 14:43

Herregud vilken SUPERKROPP du har fått. Du har verkligen genomgått en helt overklig förvandling! Måste vara nice att står där och vara så tight att du har magrutor efter allt slit. :D

Sofia

09 Sep 2012 16:28

Heja, jävligt bra jobbat! Vad peppad man blir!
Jag köpte just gymkort igår efter TVÅ års uppehåll (träning var typ mitt liv förut), och jäklar vad inspirerad jag blev nu!

Dessutom kan jag säga att du höll upp dom där 22 extra kilona jäkligt bra!

elvira

17 Feb 2013 20:39

grymt tjejen, bra jobbat!

Kommentera

Publiceras ej