JAG HAR BLIVE RÅNAD!

1kommentarer

Jag är som barna! Jag somnade vid 21:00 igår, vaknar på natten av att jag är kissnödig och springer på toa... Det har väll aldrig hänt förut! Inte vaknar man väll och måste gå på toaletten mitt i natten, detta har nu hänt två nätter i rad. Man sover ju normalt tills klockan ringer, trottsar att man är kissnödig och snoozar 20 minuter till innan man går på toaletten. Fundering: Min kropp börjar bli svag och gammal!!!
 
Från toavanor till något annat. Jag har som tradition att en gång om året bli bestulen på något, oftast inträffar det under sommaren. Förra året snodde någon min plånbok. Jag blev utan pengar, körkort, legg, viktiga bonuskort till mina shoppingrundor, bankomatkort och sådant kul. Bäst av allt var att jag hade över 3000 i kontanter. Bland annat mina födelsedagspengar.
 
Denna sommar var det mer avancerat, dom tog hela väskan. Sitter på Open trot, har väskan framför mig på bordet. Under upploppet v751 vänder jag mitt huvud bort MAX 1 minut. När jag tittar tillbaka, då har någon snott väskan. I den låg såklart legg, bankomatkort, digitalkamera, nycklar och 4500 kronor i kontanter. Det enda jag har kvar är min tändare som ramlat ur på golvet när han/hon så fräckt tog den. Höll hårt i den tändaren hela kvällen... Mobilen hade jag i handen, tack gode gud för det. Händer sånt i Sundsvall?! Folk som har snattning som yrke brukar väll finnas i typ Thailand?! För övrigt satt vi 4 personer vid bordet. Hur fräckt?!
 
Nu känner jag mig dock lugn! Eftersom jag får tillbaka ersättning för allt från försäkringsbolaget. Men tänk er själv om man skulle få stå för kostnaderna av låsbyte till exempel! Och taggen som går till alla lägenheter.... Då blir det vatten och bröd.... För både mig och hästen.
 
....Sen hoppas jag också att ingen får tag i den där kamerans minneskort, bilder sen 1,5 år tillbaka i blandade former och poseringar. Det känns sådär. GAH! Varför ska dom sabba så mycket för en människa? Dom där kontanterna räcker ju knappt till en månads matintag. Råna en bank istället era jävlar!!! ...Kan även meddela att resten av kvällen var jävligt rolig. Fast det spårade ur och jag satt och berättade för alla "JAAAG HAR BLIVE RÅNAD!!"............ Och alla klappade mig ömt på huvudet och sa "Vi vet lina, vi vet. Vi var där vi också"...
 
Bjuder på en bild som togs i sommar, när jag håller i min älskade väska. Jag saknar dig och ditt innehåll så! Du betydde mycket. Men livet går vidare... Vi kanske ses i ett annat liv:
 

1 kommentarer

Anonym

07 Sep 2012 16:51

Jävligt tråkigt med väskan och dess innehåll.
Jävligt kul att du är tillbaka.

Kommentera

Publiceras ej