Hm....

3kommentarer

Det värsta jag vet är att prata om mina känslor med någon, jag blir liksom stel och sur. Drar fram en jätte tjock sköld runt mig! Jag vet att vad som än händer och någon frågar hur jag mår, blir svaret "jo tack! det rullar". Så nej jag talar aldrig om för någon när jag mår dåligt, är sur för något eller dyligt. Sen blir jag ännu mer grinig för att ingen ser det.... Hur ska dom kunna se det tänkte jag?! Eftersom jag varken säger eller visar något. Ändå går jag där och förväntar mig att folk ska kunna läsa mina tankar... En annan negativ del jag har är att jag heller aldrig vill ta första steget till något, visa mig svag eller "besegrad" HAHA... Har jag gjort fel eller dyligt sitter ett förlåt jääävligt långt in. Nästan som att jag inte vet hur man uttalar det ordet. Som att jag kräks när jag skriver det (Nej nu tog jag i). Det kan komma, det lovar jag. För jag är trots mitt konstiga beteende uppfostrad.
 
Slutsatsen är väll att jag är jävligt stolt i mig själv. Konstant. Även om jag ibland kan visa väldigt mycket ödmjukhet, men det är bara för att jag inte ska få fel och inte då vara bäst, då blir jag ju besegrad igen.
 
SAK SAMMA. Det jag ville komma fram till är jag sitter och söker kontakt med en person, ständigt, men får ingen respons. OCH det är för att jag bara söker kontakt i mitt huvud, jag vågar liksom inte göra det på riktigt för tänk om jag inte får någon respons...
 
Fan vad störd jag blir på mig själv.... Varför blev jag såhär SVÅR?!
 
Annars då? Jo sitter och dricker svart kaffe, så det bräns i halsen. Jag fryser som en naken gris! Så utan min älskade mjölk blir jag varm av livets dryck, kaffe.
 
Har trimmat min häst i ridhuset, haft fikastund i stallet med bästa Cilla. Cilla är Fanny och Filippas mamma, typ en av dom skönaste personerna jag känner. Hon älskar även fika, enligt hennes familj har hon svart bälte i fika. Hahaha, jag älskade det uttrycket så jävla mycket. Fy vad jag saknar att äta en bakelse ibland! Oftast inte, men idag gjorde jag det. Det var VÄLDIGT längesedan. Huva.... Måtte jag trycka en redig kanelbulle på söndag om jag och Axana får bra resultat på tävlingen!
 
Puss och kram. Me love u looong time! -_-'

3 kommentarer

Andreas

19 Sep 2012 22:49

Jag erkänner att jag kom till din blogg i första hand för dina bilder. Efter att ha läst en del av dina bildlösa inlägg börjar jag inse att du är en rätt komplicerad tjej. Men också rätt vettig, på en del vis. Ser fram emot mer av din personlighet, likväl som av dina bilder.

Alex

21 Sep 2012 21:42

Jag är precis likadan, förstår hur jobbigt det är! Vill bara säga att din blogg är full med inspiration och du inspirerar mig jättemycket. Forsätt med det du gör! :)

E

23 Sep 2012 15:19

Vad gör det om du inte får respons? "Just do it" va inte så jävla feg va gör det om du inte får respons tillbaka? släpp det och gå vidare. man lever bara 1 gång

Kommentera

Publiceras ej