Helg!

2kommentarer

Ledighet. Vad härligt det är va! Jag har sovit till klockan 10, bra start på dagen.
 
Ska snart iväg och göra ett nytt försökt till att få ut mitt körkort, som jag betalt och beställt men inte får! "Jävla jävla dig!!!!!" tänkte jag när hon på posten stängde luckan. VAFAN det är ju jag på kortet! Ser hon inte det?! Så jag började kleta snor på luckan, grina och skrika.... (Inte riktigt men jag var bra sugen). Nä men idag tar jag med mig lite vittnen, så hon blir rädd och kryper ut med mitt körkort. HAHA. Så att hon blir nöjd och kan ge mig det.... För jag måste få handla cigaretter, öl och gå på stan ikväll!
 
Var ett tag sen jag var ut. Alltså, jag går inte ut så ofta nu för tiden. Och dom senaste två gångerna har jag blivit väldigt... Trött och slirig! Lite små grinig också. Typ vrålat i ett baksäte "VARFÖR VILL INGEN HA MIG! VARFÖR VILL INGEN TA PÅ MIG?!!!!" och min syster har matat mig med korv fast att jag inte vill ha. Ja jag är lite ostabil i mitt psyke för tillfället, men vafan! Jag hoppas jag kan sköta mig bättre ikväll........
 
Men först ska jag trimma hästen min!
 
Peace out mannen !!!!!!!!
 

2 kommentarer

Anonym

14 Sep 2012 11:14

Ett tips..alkohol är ingen hit om man inte mår bra. Att döva hjälper ingenting. Kanske bättre rå om sig själv och själen tills man står stabilt..sen dricka öl..

Martin

14 Sep 2012 14:27

Hej igen, sorry att jag skriver 2dagar i rad!
Hoppas att du får ut ditt körkort, annars hade jag gått på din taktik med snoret =)

Men jag fattar inte de sista du skrev, är du singel är det ngt jag missat under uppdateringen av designen?

trevlig kväll

Kommentera

Publiceras ej