Fridens liljor.

3kommentarer

Mitt liv är sjukt tråkigt att blogga om. För det är samma rutiner varje dag, jag hatar rutiner.... SLÄPP MÄ! Så bloggar om lite spännande saker (för mig då):
 
På Torsdag ska min STINA komma! Va gla jag blir. Ska tvinga henne att dricka öl med mig på fredag. Jag har saknat henne så mycket! Fina vän. En av dom få jag har, men vad gör det när dom få är så bra!
 
På söndag är det min och Axanas första hopptävling tillsammans. Det har "plågat" mig varje natt sen jag anmälde mig, av nervositet alltså. När startlistorna kom igår blev jag kallsvettig..... Jag har gjort detta sen jag var 12 år gammal. När fan ska det släppa det här med nervositeten?! Fast den är ganska skön också på ett sätt. Jag vet att när första hindret är avklarat går det av bara farten, då fokuserar man så fruktansvärt mycket att man glömmer helt bort allt runt omkring. Ganska frän känsla, synd om dom som aldrig upplevt den!
 
.....Detta hände även ikväll:
 
Förstår ni att jag sitter på toa så kryper det en såndär jätte spindel på mitt smalben!!!! Med dom längsta, äckligaste benen jag någonsin skådat! Jag har fan inte skrikit sådär i hela mitt liv. Tyvärr vågade jag inte döda den (tänk om jag skulle missta mig och han kryper ur pappret på min hand) så lyckades med diverse redskap knuffa ner han i avloppet och sprutade 200liter vatten "DÖÖÖ DIN JÄVEL!!!!". Japp, nu kommer jag få tvångstankar om att kolla till avloppet resten av kvällen. Fridens liljor! Ps. ja jag torkade mig innan jag flög i taket.
 

 
SEN tänkte jag även passa på att bju er på en låt, stiftelsens nya!!! SÅ jävla bra. ROBBAN får mig UUUUR BAAALAAANS. Hans röst ger mig orgasmer!!!!!!!!!
 

3 kommentarer

Martin

19 Sep 2012 00:19

Ja, vad ska man säga rutiner man hatar dem men den är också ett ont måste!!

Nervositeten, den har jag ned brottats med i mitt huvud så det nästan blir prestationsångest av det, men precis som du säger en jävla KICK!!!

Vad är din favorit öl då???

Emmy

19 Sep 2012 20:08

Den bilden va härlig på dig :)

Thomas

22 Sep 2012 14:42

Verkligen finfin bild på dig, like it!

Kommentera

Publiceras ej