QuE.

0kommentarer

Hemma från jobbet! Och det är så skönt det här med kvällsarbete. Det passar mig! Jag blir lugn i sinnet. Och så ska det fortsätta fram till fredag, då jobbar jag dag den enda gången denna vecka.
 
Tänkte passa på att svara på lite av era frågor nu, när jag ändå är igång.
 

Anonym

13 Sep 2012 08:17

Hej fina Lina :) Jag har följt din blogg i 5 år nu :P men jag har en fråga..Jag tränar 4-5 gånger i veckan i 2 veckor nu men ser fortfarande ingen skillnad? Jag äter inte kolhydrater eller något onyttigt..men jag drar och träna 18:00 och kommer hem 20:00 och efter det så äter jag kvällsmiddag som består av kyckling och grönsaker..kan det vara problemet? att jag äter sent? tack för svar och älskar dig och din blogg :-)


Svar: Hej och tack! Nej jag tror inte att problemet sitter i vilken tid på dygnet du äter. Jag själv tränar sent på kvällen och efter träning/stallet blir det alltid ett mellanmål/middag. Det har inte gjort något för min del. Sen ska man inte tro att allt händer på 1 månad heller, man måste ha lite tålamod. Sen beror det ju också på hur du tränar. Du kan läsa under min kategori "LCHF träning och hälsa" mina träningstips!

Anonym

13 Sep 2012 11:04

Hej! Kul att du har börjat blogga igen :) Som jag förstår det så har du löshår (keratinvax). Hur ofta sätter du om ditt hår och hur länge kan du använda samma hår innan du sätter i nytt? Hoppas att du fortsätter med dina uppdateringar här i bloggen :)

Svar: Hej! Förut hade jag keratinvax, men det tog jag ut i våras! Men under min flik "skönhet" kan du läsa allt om det!

 

John

13 Sep 2012 11:41

Hej Lina! Hur har du gjort för att behålla brösten när du gått ner så mycket i vikt?

Kram

Svar: HAHA! Seriöst?

Sara

13 Sep 2012 16:21

Okej... hur gör du för att ta dig iväg och träna även när motivationen kanske inte riktigt finns där? :)

Svar: ÅH! Motivationen sitter i hur mycket jag vill, hur gärna vill jag gå ner till min målvikt? Min motivation till det har alltid funnits där. Oavsett hur trött jag är. Vill man något på riktigt, ja då händer det också. Jag är en ren tävlingsmänniska! Jag finner utmantingar i allt, och alla utmaningar jag tar min an ja dom ska jag vinna och klara.

Anonym

15 Sep 2012 16:22

Kände att jag måste ställa en bättre fråga än några här ovanför..
Nu ska vi se.. Hur gick det för din syster som opererade ögonen. Har för mig hon gjorde det men hur gick det. Gick det bra..


Svar: Japp det stämmer! Allt gick jätte bra och man såg en riktig stor skillnad på en gång och det har inte varit några som helst problem för henne efter operationen heller :-)

Emmy

18 Sep 2012 17:02

Nämn tre grymma låtar som du bruka träna till :D

Svar: Jag tränar till musiken som spelas i gymmet, det är en spotifylista som spelas där med riktigt bra och peppande låtar!

Anonym

30 Sep 2012 18:57

kommer du någonsin färga ditt hår mörkare igen? typ svart eller mörkbrunt? :-)

Jag bruka tränar på kvällen..tips vad man kan äta efter träningen`? är det bra att dricka naturdiet shake? vill så gärna går ner..tränar som en tok men det är kosten som är problemet :/ tack för en grym blogg

Svar: Nej jag tror inte det, jag trivs i min nuvarande hårfärg. Den passar så bra till mina ögon! Framhäver de bättre delarna liksom ;-)

Jag brukar käka äggröra med bacon + broccoli efter träning. Enkelt, snabbt, gott och rikligt med fett! Gällande naturdiet shake, NEVER. Det är inget jag någonsin skulle förtära... Kämpa med din vikt, du måste finna den rätta motivationen. Det är de enda tipset jag kan ge dig! Den enda som kan göra något är du!

 

....Så hoppas ni blev tillfredställda
av mina enkla svar!
Nu ska jag forstätta gosa i sängen och kika någon film. Puss och kram!

Kommentera

Publiceras ej