Monday.

0kommentarer

Känns jätte konstigt att jag ska jobba kväll idag, det var typ en miljon år sedan det hände sist! Så att få sova tills man vaknar på en måndag, det var en bra start på veckan.
 
Helgen har varit lugn. Stina har som sagt varit här hela helgen! I fredags åt vi tacos och såg film, i lördags sprang vi runt lite på stan och birsta sen vart det soffa på kvällen igen. Igår hopptävlade jag min sötnos, hon var lika underbar som vanligt. Så vi kom 2:a! Firade det på kvällen, åt jätte god oxfilé på Jops och drack en öl med Andreas.
 
Inget speciellt som händer idag inte, ska snart iväg till stallet. Sen blir det en joggingtur innan jag börjar jobba. Måste pressa mig lite extra idag efter helgens synder. Jag syndade för första gången i helgen, oftast känner jag inget behov av det, men nu när jag hade besök blev det ett utmärkt tillfälle ;-) Men det känns som att det ev. behövdes också, då jag fortsätter tappa vikt varje dag. Och det är inte mitt syfte att till slut se ut som ett biaffra barn. Mats hade förra veckan en intensiv föreläsning för mig..... om anorexia! Haha! Det var tydligen lättare än jag någonsin kunde ana att hamna på fel sida och vara fast. Dom är gullig som bryr sig, men jag har inga som helst problem att äta en pizza egentligen. Jag svälter inte mig själv!!!! :-) Det skulle jag aldrig palla. Är min mage hungrig så får den mat, men bra mat!
 
I övrigt mår jag bra! Har på dom få lediga studerna i helgen finslipat på en riktigt rolig sak. Jag har lite planer som jag inom en snar framtid hoppas kunna sätta vid liv. Men det är många steg som ska tas innan det, men ingenting är omöjligt... Hejja mig!

Kommentera

Publiceras ej