Jävla konstig bruuud!

2kommentarer

Amaaaaaaaaaagaaad.....
 
Jag har ingenting att skriva om. Typ! Jag har funderat länge, men ni kommer sluta läsa efter denna rad, för det är så tråkigt. Typ. Lixom. Bah.
 
Ja men helgen var lugn! Min egna lilla James (Andreas) har pysslat om mig!!!! Han är en guldklimp. Befunnit mig i stallet typ heeeela dagarna och somnat före 12 slaget varje kväll. Jag är gammal och tråkig. Kanske?! Eller bara sliten och tankspridd (när jag har något jag oroar mig för drömmer jag mardrömmar och blir trött för jag tänker så mycket på det hela tiden, heee). Hur som haver, jag var pigg och glad imorse (när jag vaknade 30 minuter innan jag ska vara instämplad)... Typiskt mig! Jag la mig 21:00 igår, räcker inte dom timmarna?! VA! LINA!!!! Meeeen som ett mirakel står man där ombytt prick 07:00. Ibland blir jag så impad av mig själv! Tjohooo apppplåååder!
 
Jag är så jävla konstig. Denna grovt korkade mening rullade genom mitt huvud idag, när jag sätter in öronpropparna.
 
"Det är noga att man stoppar in öronpropparna innan man går in i fabriken, så det inte kommer in nå ljud! Annars är det som att sätta på sig simglasögon när man redan dykt!!"
 
..................................
 
Sen funderade jag en stund och kom fram till "vafan tänker jag tänkte jag så osmart för?!!!" Fan vad jag är underlig. ÄNDÅ kommer jag ha en liten tvångstanke om att jag måste sätta in dom innan jag går in. VARJE gång. Faaaan.
 
HEHE..... Nu ska jag sluta skriva massa strunt och berätta om mina konstiga funderingar. Ska lägga mä i sängen, så ja inte vaknade halv 7 imorn igen. Förhoppningsvis kliver jag ur sängen 05:00. Pusss!
 
Här är jag och min james (thiiiihiii)
 

och här är en av dom goda maträtterna han ordnade:
 

hahahahahaha JAG ÄLSKAR denna bild:
 
 
hejpa

2 kommentarer

Bunk

23 Oct 2012 16:05

Scrollade ner på sidan fort medans jag kollade på skärmen och såg hästen och det vänstra benet såg ut som en kuk när man kollade snabbt så va tvungen o scrolla upp igen :D

he

23 Oct 2012 17:22

Tips, läg upp mer bilder bara :)

Kommentera

Publiceras ej