Hejsan.

0kommentarer

VET NI HUR SLITEN JAG KOMMER VARA PÅ FREDAG KVÄLL? Min häst ska äta medicin 2 gånger om dagen med 12 timmars mellanrum. Det betyder att jag måste vara i stallet senast 06:00 varje morgon nu i två veckor, och jag börjar jobba 07:00. VAFAN liksom. Imorse trodde jag inte det var sant när klockan ringde... Min kropp kommer ge upp hoppet om mig och stöta bort min själ............ NÄSTAN IAF.
 
Övrigt: Andra gången jag får kom fram till mix megapol idag. Lika bra jag inte var samtal nr 9 denna gång heller eftersom jag vart så nervös så jag inte ens kom ihåg vart jag jobbade när han frågade......... "jaha vart jobbar du?" "hehe......... eeeeeeeh........... (två timmar senare när folket redan börja gå hem igen från showen) i ett kök!" BRA LINA. MEN han sa att det var en jääävligt bra gissning jag hade men han fick ju inte säga om det var rätt eller fel. Så får försöka igen då... å igen... å igen... detta är psykiskt utmattande för mig.
 
Har faktiskt för FÖRSTA GÅNGEN på VÄLDIGT länge ätit middag innan stallet. Eller ätit middag alls. På Ikea. Det var mysigt! Fan det där med middag är inte så dumt, ska jag prova igen någon dag...
 
Nu hinkar jag kaffe, osmart. Eftersom jag helst ska sova om 30 minuter, men lär bli om minst 60 minuter. Adjöken! Hoppas vi snart hörs igen // Linus på linjen.
 
ALLTSÅ jag har kallats för Linus av alla mina närmaste i måååånga år (jag är ju rätt gammal lixom), det började med att min morfar kallade mig "linus på linjen" när jag var typ 7 år. Jag undrar nu, varför tyckte min morfar att jag var så lik Linus på linjen? Tycker ni också att vi är lika:
 

Kommentera

Publiceras ej