Sitter på balkongen i min nya filt, dricker bira och grillar. Najs!! Det är ju fredag och jag låtsas som att jag fått helg;-)

Goooooodmorgon godmorgon!

....morrron morron morron, morron passet i p3!!!!!

Ja, brukar faktiskt vara p3 som är bäst på mornarna.

Jätte spännande info va?! Jag sitter och surplar kaffe, har kommit på mig själv med att vara kaffemissbrukare. Jag dricker kaffe fan hela tiden, från morgon till godnatt. Det ska klämmas in överallt det där kaffet!! Jag vet inte, men är det farligt? Bör jag dra ner på det, vad kan hända annars?!

Idag har jag sovmorgon. Smulan står för väckningen när jag inte kliver upp av klockan, hon trampar runt på mig och låter riktigt hemskt. Hon låter inte som den gulliga kisse hon brukar låta som. Vet inte varför, men så fort väckarklockan är avstängd och jag ligger kvar, då sätter hon igång. Bra va?!

Jag är lite nervös, för jag ska tatuera mig! Åh det kommer säkert spruta blod och jag kommer skaka av smärta. Haha. Kanske...... Fin text har jag pillat ihop också, som ska sitta på axeln. Eventuellt lite mönster också, får se. Då tar den ju längre tid, lixom, fan vad jag är chicken.....


Igår jobbade jag dubbla pass, morgon till natt lixom. Sliten och vaknade 30 minuter innan jag började imorse, hah jag är fan expert på att stressa så kom i tid. Blir fan impad av mig själv!!

Efter jobbet blev det stallet massa timmar innan jag lyckades somna i duschen, haha... Kallsup!

Nu har jag och Smulis lagt oss i sängen! Hon har lagt sig på mig så jag inte kan röra mig!!! Då stör jag ju henne när hon är så söt!!! :-( gnight!

Va gör jag? Kopierar min fb status rakt av:
"Sitter ensam hemma och äter en finduslåda och spelar xbox i mina smutsiga mjukisar. Glammigt som satan..."

Jobbat och stått i som vanligt. Helgen gick för fort, men ledighet vart det. Lite party, lite mys och lite annat smått och gott. Tjänat pengar som chaffis också. Hähähä, täta lina ni vet.

Tänkte försöka släpa mig in i duschen snart, sen sätta upp mina nya gardiner. Bjuder på en till bild från fotograferingen:

Här är en till bild från fotograferingen :-) Denna är jag ganska nöjd med faktiskt. Lite töntig pose kanske ;-)

yes man! En av bilderna från igår.

Yes! Idag efter jobbet skyndade jag iväg och tog lite nya bilder med Tomas. Vart många bra! Längtar tills jag får dom :-) Här är några bilder på min makeup:


Tjännare!

1. Jag får tillbaka sjukligt mycket pengar på skatten i år


...Ville bara skryta lite. Jag känner mig sjukt tät nu för tiden.

Ehm, ja dagarna har varit som vanligt. Jobb, stallet. Har precis avslutat min kopp kaffe och cosmopolitan. Tänkte snart lägga mig under täcket och titta på lite tv. Fett najs vah!!!

Super super bra väder ute! Typ sommar (ok överdrev liiite)! Var uppe och släppte ut hästarna imorse, myspys. Nu sitter jag här hemma, med en bit papper i näsan (ja det blööööder!). Räknar ner timmar tills jag börjar jobba... Det är nackdelen med att jobba kväll, det enda man gör är att vänta och vänta. Man känner sig stressad!

Ska faktiskt dra på mig något nu och bege mig ut en sväng, bör få lite mer solstrålar i ögonen idag. 16-23 hela helgen. Fantastiskt. Längtar till måndag så man kan börja räkna ner till nästa helg! Jag är så tråkig. Adjöken!

Kikat hopptävlingar hela dagen :-) shoppade rosa outfit till min söta häst också! :-)

Kan knappt stå och gå efter mina hårda träningspass på hästryggen. Belönades med subway, och nu sitter vi på charm och smuttar vaniljlatte!

...och jag av min bus!

Handlade en ny igår! Detta är dock också eftersom jag inte längre kan sola solarium... Brände mig sist och det tog lång tid innan det vart bra igen! Så lägger mig aldrig i ett solarium igen.

Kaffe kaka innan sista timmarna!


....skrev detta förut idag men publicerades inte!

...vi ligger här i sängen och ska snart ladda oss genom natten!

Så poetisk jag är!

Syrran har precis lämnat mig till mitt öde. Dagen har jag spenderat på jobbet i vanlig ordning, sen blev det shopping. Som om det inte redan vore nog!

Ny ring har jag beställt idag också, ringen kostade 5000:- och jag betalade 1300:- i självrisk, ganska bra deal??! Fast vore bra mycket roligare att få tillbaka originalet... Såklart! Har ju sin egen historia ju :-(

Nopp! Nu drar jag täcket över huvudet!

Ja! Har äntligen fått hjälp med denna app :-) gonatt!!!