we all give the best...

0kommentarer

...Every minute of an hour, don't think about the rest. Life is just fucking life!

Sak samma. Jag sitter här och är världens gladaste just nu, fast inte det heller, för imorgon lämnar Bettan mitt liv. Jag har badat och gjort henne fin, flätat och pussat på hennes mule. Hon kom springandes i hagen och gnäggade, tittade på mig med dom där fina ögonen och... jag kände mig som en elak människa!! Va!!! Fan ska jag behöva känna skam för detta?! Tänk att ett djur kan ha en sån jäkla stor inverkan på mig... Iofs. jag brukar få dåligt samvete när jag slänger ett äpple också. Jag får alltid för mig att allt har ett liv och känslor. Haa.... Jaja, ok, jag är en väldigt känslig person. Jag vet.

...Går vidare till det posetiva. Att min häst i Belgien är klar för avfärd snart, veterinärbesiktning och r-plåtar helt utan anmärkningar. Väntar på kontrakt, intyg och faktura sen kommer hon. Åh! Shit vad spännande det är. Sen har Andreas precis köpt en kamera till mig, en svin bra och snygg! Jag hoppas den kommer på måndag. Så jag kan sätta igång med mitt lilla projekt ;-) Jag och mina planer, men man måste prova allt!

Nej... Jag ska röra mig mot soffan nu. Eller nej, jag måste lyssna på lite mer upprörande låtar, ni vet jag har (som säkert alla andra) en sorglig-depp-tycksyndommig-hemsk-spotifylista. Häää... Feeeling weird! Puss.En outfitbild hitta ja! Woho, här är jag super stylich (modebloggaresomfan!)

Stor kofta: Mammas (som jag snott i smyg) (fast hon vet det nu och försöker sno tillbaka den)
Tröja: En söt rosa från MQ
Jeans: mina nyaste FÖR STORA jeans, från veromoda. (inte för att skryta men alla mina byxor är för stora nu) (inte lika kul att behöva köpa nya ridbyxor för flera tusen...)
Solbrillor: Rayban (jag har fått låna dom av pappa) (ok ljög, jag har "lånat" i smyg... på obestämd tid)
Fliflopptofflor: Ulf Ohlsson. JA! Han vann dom i ett travlopp, därför tror jag att dom ger mig tur så jag använder dom jämt. (hoppas det funkar!)

Kommentera

Publiceras ej