Oh my...

1kommentarer

Först! Jag fick en fråga angående vilken butik jag köper LCHF-pasta osv. Det är på Ica kuben :-)

Sen... Jag har så fruktansvärt med sömnsvårigheter nu! Jag har så många tankar som bara snurrar runt runt runt runt... Ja ni fattar. Jag har sålt min älskade häst, dock så ska hon inte åka förns på fredag OCH jag vet att hon kommer få det jätte bra. Men det gör så ont, varje gång jag tänker på det får jag tårar i ögonen. Hon har gett mig så mycket och jag har lärt mig så mycket, hon har blivit min bästa vän och det har jag verkligen kämpat för också. Från att hon ville äta upp mig till att hon är som ett gosedjur. Det är svårt, i över 2 år har jag tagit hand om henne varje dag och nu ska hon bara försvinna... Fan! Jag har sålt så många ponnys genom mina år som tävlingsryttare, men det är lika jävla jobbigt varje gång.

Sen har jag bestämt mig för en häst som står i Belgien, som jag aldrig sett. Som jag betalar ganska mycket pengar för. Och nej, jag tar inte lån för sånt. Utan det är pengar jag sparat ihop. Så jag är jävligt rädd att det kanske inte är som det ser ut att vara, kanske att jag blir lurad av dom eller ja... Ni fattar! Dock har jag en ganska säker känsla när jag pratar med den svenska förmedlaren. Jag hoppas jag inte gör fel som litar på dom! Men jag har aldrig varit rädd för att chansa förut. Så varför vara det nu! Magen säger att det är bra.

Var skönt med en jogging och powerwalk tidigare ikväll, svettas ut lite. Träning hjälper mot det mesta! Faktiskt. Nu ska jag försöka somna, och slappna av. Förhoppningsvis inte falla i gråt. Puss och kram!

1 kommentarer

Anonym

14 Jun 2012 16:29

Tack för svaret :)

Kommentera

Publiceras ej