Men ge mig orken!

0kommentarer

F*n vad jag är trött och less. Var utan problem ur sängen imorse runt 04:30, åt frukost och var glad. Har gått med en jädra fart på jobbet så åkte hem lite tidigare. Sen har bara humöret gått RAKT NER. Jag är less, irriterad, trött, hängig.... ALLT NEGATIVT. Hade planerat att städa och organisera i skåp, lådor och garderober. Samt bland mina miljoner papper. Så, efter mycket "jag ska bara" i mitt huvud så städade jag ett skåp och mina papper. Var ner på forex och hämtade euro... Nu sitter jag här, tittar på ingenting och försöker hitta motivationen till att träna.
 
Jag måste träna ikväll, kommer inte hinna varken imorgon eller på onsdag :-( Samt att jag vill sola och ha massage! Fan vad jag är orklös... ÅH jag vill ingenting, jag vill lägga mig under täcket och sova. Jag orkar inte ens ta på mig ett par byxor ju! PS. jag tror mitt huvud börjar göra liiiiite ont nu (kan ev. vara mitt slösurfande senaste haltvimmen).
 
Sitter och tittar på klockan konstant, vill att den ska stanna upp så jag hinner vila och sen hinner göra allt jag måste göra. Eller vill att jag ska göra. Typ.
 
Hejdå jag ska ta på mig träningskläder nu.
 
PS2. jag ska skriva och visa bilder från helgen som gått också, men ja JAG ORKAR INTE NU.
 
/less tjej
 
 

Kommentera

Publiceras ej