Amen durå!

0kommentarer

Godkväll! Fullt ös, näst intill medvetslös.

1. Jag hatar nya blogg.se

Så. Då var det avklarat. Kom precis från gymmet, igår och idag har jag inte kört lika hårt som vanligt. Jag har inte lika mycket brått med mina sista 5 kg, eftersom målvikten redan är nådd. Lika bra att tänka på mitt mesiga hjärta... Kört runt 350 kal istället för 450-500 som jag brukar. Känns bra ändå! Kanske ska börja med mer styrka också fram över, får la se.

Åh... Mycket på jobbet och sen har jag fortsatt min hetsiga städning och tvättning i stallet. Jag är väldigt ovan att inte ha någon häst, så jag åker dit ändå och pysslar på med alla saker. Längtar så jävla mycket efter min nya häst! Hon kommer med tur nästa vecka!!!! Hoppas hoppas. Beror på transportören.

INTE KOM KAMERAN IDAG ELLER!!! Fan. Vad sur jag blev!!!!!! Varför ska man betala över 100 kronor extra för "express frakt" om det tar 4 dagar...? WHAT!!!! Posten retar alltid mig. Gillar att den ligger här i Sundsvall och är sorterad. Men kom hit då?! ...Hade varit bra att fått den idag, så jag kunnat lära känna den inför imorgon då jag ska iväg och fota för första gången. Jaja, thats life. Går nog ändå! Allting som jag vill kan jag göra.

Nu ska jag käka ett kokt ägg och sen snarka i sängen. Upp tidigt imorgon och åka på bilprovningen innan jobbet. Tusan vad tärt. Oj vad jag lät bitter idag! Haha!

love /// eran gnällkärring Lina

På bilden: Mitt nyadopterade barn, söt va?

Kommentera

Publiceras ej