Ja man kan tro ja avlidit i ett hörn! Men så är inte fallet!

1. Tack för komplimanger o dyl. men jag svarar inte gärna på frågor om min byst. Det finner jag lite obehagligt att få frågor om...
 
Jag är alltså hemma, var helt färdig igår så somnade vid 21:00 ganska exakt.
 
Resan ner gick bra, hotellet var helt underbart! När vi kom till rummet fanns det jordgubbar doppade i choklad, praliner, frukter, kaffe osv. så mysigt! Och utsikten var jätte bra!
 
 
Efter middag åkte vi till Skråmsta stuteri, där vi mötte upp min lilla älskling. Jag såg henne direkt när lemmen åkte ner, en bit in skymtade dom sötaste ögonen.
 
Var kvar ett bra tag i stallet, pysslade med henne och försökte lära känna lite. Ville inte utsätta henne för massa blixtar och dyl. men här är en bild, så underbart gullig:
 
 
Tågresan hem måndag morgon.... FY FAN vad jag höll på att missa tåget. Lina Tallberger helt ensam på Stockholms centralstation. Innan jag ens lyckades hitta till tavlan med alla avgångar. Andreas försökte guida mig genom luren och när jag hittade till spår 7, satte jag mig där. Mitt under skylten "sundsvall". Perfekt tänkte jag och tände en cigg! Satt där till 06:20, tåget skulle gå 06:23, men inget tåg kom!? Och inga andra människor. WTF tänkte jag. Sen ropade dom ut i högtalarna att tåget mot sundsvall går om 2 minuter. VAFAN det är ju inte något tåg här! Så jag reser mig upp och ser att detta spår 7 var längre än jag trodde... Så där borta stog ett tåg, som stått där i säkert en kvart. Jag rusar seriöst dit och precis när jag satt mig ner åker tåget. ÅH vad nervsjuk jag blev då... Får ont i magen fortfarande när jag tänker på det, haha!
 
I alla fall fick jag sitta mittemot killarna från Lyxfällan, vart pinsamt för jag kunde ju inte låta bli att glo så jävla mycket. Haha... Frukosten var helt ok som serverades och jag mådde inte ett dugg dåligt på hela resan!
 
Sådär. NU ska jag åka, för snart kommer Gunnar med Axana!!!!!!!!! PUSS!
foto: blv-photography.se
 
Ja slänger ihop ett litet inlägg innan vi åker.
 
Ska snart sätta oss i bilen och åka mot Stockholm, vi ska nämligen möta upp min häst på Skråmsta stuteri! Vi ska dock vara nere i stockholm lite tidigare, checka in på hotellet och äta middag. Vi ska bo i Suiten på vån 26 så man får en redig utsikt! :-) ♥
 
Sen på Måndag morgon ska jag åka tåg hem, ensam. Jag är nervig för det. Ska åka 1:a klass i hopp om att man åker bättre där, jag hoppas verkligen att jag får sitta åt "rätt håll", annars kommer den där frukosten dom serverar ligga på grannens slips ;-) Har dock köpt åksjuktabletter... Har åkt tåg 1 gång förut och då slutade det med att jag satt i bistron och en orolig mage :-P Så det var ingen höjdare!
 
Ha det så bra!! Jag är NERVÖS!!!!!..... Men jag ska äntligen få träffa henne!