Hej!

4kommentarer

Gud! Har försökt göra om designen i flera dagar, men blogg.se ska ju som vanligt ha massa krångel. Nu går det inte att hitta bilder i arkivet. Damn...
 
I alla fall, måndag morgon och jag ska snart iväg på jobbet. Helgen har gått allt för fort! Fast, dagarna får gärna gå undan nu. Finns något som jag och Ante väntar på, vi hoppas på att få besked så snart som möjligt. Jag har redan bestämt mig och kommer bli så himla ledsen och besviken om det inte blir som vi vill! Typiskt mig. Alltid bygga upp förväntningar i förskott ;-) Jag är så tjurig.
 
Det börjar bli kallt ute också, deprimerande! Sommaren var som en vind. Jag har inte hunnit med någonting, inte gjort någonting. Typ. Inte på annan ort i alla fall som vi brukar. Men kanske lika bra det, ganska skönt med hemmaplan och vila också... Ska uppdatera mer om det senare ikväll kanske! Nu ska jag dra på mig lite arbetskläder, ta en treo och kamma håret.
 
Ha en så bra dag som möjligt vänner!
 

4 kommentarer

Josefine

13 Aug 2012 13:37

Efter att inte ha läst din blogg på ett tag så fick jag en liten chock nu när jag gick in och läste den igen. WOW vilket otroligt bra jobb du har gjort med din träning! Du har verkligen tagit tag i det och fått den där otroliga SUPER-kroppen som man bara i vanliga fall ser i tidningar och reklamer. Vilket otroligt bra jobb! Säger bara en sak, du är grym!

Du får ta och uppdatera med lite mer inspirationsbilder någon gång! :)

Anonym

13 Aug 2012 14:06

Fler LCHF-recept!

Finland

14 Aug 2012 16:07

Får jag komma med ett förslag.. Om du fotar dig själv med en kamera, titta i spegeln istället för på displayen då blir dina foton finare

Jakob

15 Aug 2012 17:05

Du ser jävligt bra ut men det gjorde du även när du var X-kilo tyngre.
Du är top-notch.
En glimt av din rumpa är ett alternativ om du har svårt att komma på vad du skall fota:)

Kommentera

Publiceras ej