Gud! Har försökt göra om designen i flera dagar, men blogg.se ska ju som vanligt ha massa krångel. Nu går det inte att hitta bilder i arkivet. Damn...
 
I alla fall, måndag morgon och jag ska snart iväg på jobbet. Helgen har gått allt för fort! Fast, dagarna får gärna gå undan nu. Finns något som jag och Ante väntar på, vi hoppas på att få besked så snart som möjligt. Jag har redan bestämt mig och kommer bli så himla ledsen och besviken om det inte blir som vi vill! Typiskt mig. Alltid bygga upp förväntningar i förskott ;-) Jag är så tjurig.
 
Det börjar bli kallt ute också, deprimerande! Sommaren var som en vind. Jag har inte hunnit med någonting, inte gjort någonting. Typ. Inte på annan ort i alla fall som vi brukar. Men kanske lika bra det, ganska skönt med hemmaplan och vila också... Ska uppdatera mer om det senare ikväll kanske! Nu ska jag dra på mig lite arbetskläder, ta en treo och kamma håret.
 
Ha en så bra dag som möjligt vänner!
 
 
En till bild jag tog hos björn.
 
Jag har massa bilder, men har knappt fått några. Antar han inte är så nöjd med dom och har andra bilder att använda sig av. Men jag gillar dom och jag tycker jag blev hot hot hot ;-)
 

Morrn Morrn. Jag är ledsen för att semestern är slut. Buhuh... Trött svar ja. Undra om mina arbetskamrater saknat mig??? Hihi lite spännande va! En sak med mig varje tidig morgon, jag fruktar att ta på mig kläder. Känns hemskt att sätta på sig jeans, man vill flytta in i ett par mjukisar... Intressant info från lina 05:55