Lugnet!!! Viktigaste stunden på dagen, för mig. När jag kommer hem från jobbet, dricka kaffe, läsa posten, kolla facebook och läsa tidningen. Jag blir så fruktansvärt irriterad när jag blir stressad då! :-/ Ska börja stänga av mobilen tror jag!!!

Jag har gjort medvetna val, som kommer förändra mitt liv på väldigt många plan. Näst intill alla. Ibland känner jag mig otroligt motiverad till det, stark och självsäker. Men ibland blir jag, som nu, rädd och tvivlar på mig själv. Jag är inte en person som gillar förändringar, jag blir förvirrad av dom. Vantrivs. Men, som alla andra människor så vänjer man sig och inser att allt löser sig ändå, på ett eller annat vis. Livet fortsätter, jorden snurrar vidare och dagar blir till år. Det krävs kanske att man bryter sig loss från alla vardagars rutiner, börjar om på nytt och testar sig fram i livet. Annars vet man inte vad man missar här i livet, vad man annars kanske bara springer förbi. Allt går om man vill och jag kan faktiskt! Hoppas jag.

Nej, iväg till stallet då kanske!


Jag vet inte om jag skrivit om min Brun utan sol förut, men isf. får jag väll göra det igen då. Märket är "Spraysun" och jag köper den för 400:- på kicks. Spraysun är jämförbart med Airbrush Tanning (Soldusch). Innehållet räcker till 2-4 helkroppsbehandlingar eller upp till 35 ansikte/halsbehandlingar.Den är överlägset bra! Produkten ska "sitta i" minst en timme för att aktivera din hud. Du bör ej komma i kontakt med vatten då produkten rinner av. Efter ca en timme kan du tvätta bort överskottet och sätta på dig vilka kläder du vill eftersom du inte längre har någon produkt kvar på kroppen. Trots borttvättning fortsätter huden att aktiveras och du blir fortsatt brunare och brunare under några timmar, som en vanlig solbränna (fast utan dem skadliga strålarna från solen eller solarium).

Är det svårt att få jämnt?
Nej, det unika munstycket gör att flaskan sprayar en finfördelad dimma som lägger dig överallt på din hud och du får en gyllenbrun jämn och fin färg. Kommer det lite extra mycket någonstans så gör detta inget, låt bara torka in, det blir garanterat inga ojämnheter. Med SPRAYSUN kan man inte misslyckas.

Kan man spraya i ansiktet?
Ja, SPRAYSUN har en unik konstruktion utan farlig drivgas. Flaskan innehåller en luftkudde med vätska och tryckluft vilket är helt ofarligt för dina ögon. Men blunda gärna och stäng munnen.

Hur länge är jag brun? Och hur långt räcker en flaska?
Din gyllenbruna färg sitter i ca 5-7 dagar beroende på hudtyp. Sprayar man ansiktet och ner över halsen räcker en flaska cirka 35 gånger. Till hela kroppen ungefär 3 gånger.

OBS OBS OBSSSS!!! Jag rekomenderar verkligen alla att följa instruktionerna på flaskan, det gjorde inte jag första gången, då blev det kaos. Haha!

  1. Tvätta dig och skrubba bort döda hudceller. Torka så du får fram torr och fräsch hud. Ingen makeup (SPRAYSUN blir din nya suveräna underlagskräm)
  2. Ställ dig i badrummet, gärna i badkaret eller i duschen då den fina dimman även lägger sig på badkarskanten, sköljs lätt bort med dusch munstycket då SPRAYSUN är vattenlösligt.
  3. Blunda och spraya tunt, ca 30 cm ifrån ansiktet (snett uppifrån) så den fuktiga dimman lägger sig i hela ansiktet, låt torka in (ca 15 min). Sätt på dig mörka kläder, då överskottet kan färga av sig på ljusa kläder. Detta gör dock inget då SPRAYSUN är vattenlösligt och går enkelt bort i 40 graders tvätt.

Vill man ha en mörkare ton upprepar man bara proceduren, gärna dagen efter, alltså sprayar en ny tunn dimma och du får en ännu djupare gyllenbrun nyans. Som sagt hellre att man applicerar flera tunna lager än att man överdoserar. ”Less is definitely more” med SPRAYSUN.

 Ljug för mig, du vita lögnare, ljug som om allt var en lek. Men finns någonting som är ställt bortom rimmliga tvivel. Finns någonting som en blind stackars sate kan hålla för sant. Det finns ingenting som hon blint kan blunda och tro på. Det finns ingenting som föralltid känns likadant...

Dagarna rasar iväg i vanlig ordning. Söndag och jag ska iväg och döda lite timmar på jobbet snart. Sen är veckan slut och sista 5 dagarna innan ledig helg. Thats it liksom. Jag är lite irriterad på min trötthet, jag är näst intill död på kvällarna, jobbar jag inte kväll så somnar jag utan problem vid 20:00... Får fan panik! Såg på reklamen igår att det fanns ett naturläkemedel mot trötthet, "Chisan", eftersom Kan Jang fungerar sjukt bra mot förkylning så tror jag den produkten också fungerar bra.Så jag ska i alla fall testa ;-)

Haha, på tal om förkylning så ringde det en kille och beställde igår, sen frågade han om jag kunde sälja något som funkade mot förkylning. Tyvärr sa jag, men rekomenderade han Kan Jang, sen pratade vi om det där ett bra tag. Stört... Nä men översociala Lina, hon blir vän med alla ;-)

Sak samma. Jag ska fortsätta njuta av mitt kaffe nu!

Här kommer före & efterbilder på mitt hår :-)

...Här kan man tycka att utväxten syns mer, när det inte sitter i löshår. Visst hade mitt hår blivit bra långt?


...Här är en bättre bild på fjädrarna också :-)

Yes, jag har äntligen fått varit hos Dorion på Salong Barock, jag är lika nöjd som vanligt :-) Nu satte hon i helt nytt hår, mitt gammla hade sett bättre dagar. MEN jag måste säga att håret verkligen är av bra kvalité, det var inte någon som höjde på ögonbrynen i helgen inte :-) Men vaxet hade mer eller mindre försvunnit. Blev till att toppa håret också, eftersom det var ett jäkla bra tag sedan!

Det bästa med min hårfärg är att jag inte behöver färga utväxten, inte på ett bra tag till heller, eftersom det inte syns. Det är kanon, så håret får en chans att vila :-)

Hon hade jätte fina fjädrar i håret, så jag vart sugen på att testa själv. Det blev några i olika färger, jätte fräsigt :-) Dom fäster hon med mikroringar, så dom är jätte enkla att ta bort om man tröttnar på dom :-) Dom hade en massa fina färger, bara att välja och vraka :-)

Dorion har knäppt både före och efter bilder, ni ska få se dom imorgon eller nått, när hon lagt ut dom helt enkelt. Köpte även lite nya produkter till håret, dom ska jag visa imorgon också!


Jag är inne på min lediga helg! Det är så härligt. Igår efter jobbet blev det raka vägen till bolaget, sen kom Annie och Maja till mig. Vi sjöng med till disneylåtar, snackade skit, skrattade och blev fulla. Ner på stan efter det såklart!

Det känns som söndag, men det är bara lördag. Fan helgen känns alltid längre om man går ut på fredagen och inte på lördagen. Weird. Jag hinkar kaffe, och väntar på att bli körklar. Ska ut till stallet och pyssla med Bettan, för imorgon är det tävling :-D Sista för säsongen. Det är seriöst november... Trist. Men snart nytt år och massa roliga tävlingar :-)

Imorn efter tävlingen ska jag ÄNTLIGEN få sätta i nytt löshår. Jag är så jäkla tacksam att Dorion är gullig och på en söndag hjälper mig med det. Hon är guld :-) Jag har precis tagit ut det gammla, ska visa er senare!

Puss då!