MÅR SKIT!!! Jag blir fan GALEN!!! Det blir ju inte ens lite bättre. Vad är det frågan om! Sitter här med min stödkrage. Förutom mina smärtor i huvud, nacke och illamående, så har jag smärtor i magen också. Det hugger så jag tror fan det är något där inne som ska skära sig ut... Jag vägrar fan ha på mig kragen när jag jobbar, men om jag tar av mig den gör det ännu ondare :-( Käns det inte bättre ikväll ska jag och Ante åka till sjukan.

En annan jobbig sak är att jag vill äta, men när jag ätit mår jag riktigt illa och äta måste jag annars blir det mer illamående... Tur det är fredag imorgon. OCH jag som ska tävla på lördag! Jag vägrar ligga hemma istället...

Ja det var mina klagomål för idag.
I övrigt så kan jag berätta att jag hittat mitt drömhus. Dit ska jag flytta, så är det bara. Jag drömde till och med om det inatt. Haha! Och varje dag åker jag förbi det när jag ska till stallet, dom som bor där tycker nog inte jag är så diskret när jag näst intill stannar på vägen varje dag :-P

Näe! Kanske dags att göra någon nytta idag. Bye!

Måste bara lägga in och visa vilka fina lockar DorionSalong Barock gjorde på mig i måndags :-) Var där och färgade utväxten sen gjorde hon fint "dockhår" på mig! Det är populärt att gå dit och fixa håret inför utgång eller dyligt. Speciellt när man har väldigt långt hår, då är det inte så super kul att locka allt hår. Man är välkommen dit och göra fina frisyrer :-D

Oj! Det var visst över en vecka sen jag bloggade sist nu. Det är snart Juni! Som vanligt hänger man inte med i svängarna. Idag är det varmt som sjutton, redan imorse när jag var och släppte ut hästarna var det varmt. Med tanke på att det varit dimmigt, mörkt och grått + tusen liter regn senaste dagarna så är det välbehövligt. Om inte minst för humöret.

Igår var jag fan nära på att ta självmord (hårt ord kanske).
Jag mådde så sjukt dåligt hela jävla dagen och kvällen. Huvudet höll på att sprängas, jag var yr och det resulterade i att hastiga rörelser fick mig att smaka spya. Taskig i magen blev jag också. Noll aptit, det enda jag åt på hela dagen igår var grönsallad + några gurkor och 4 skivor skinka. Klarade inte av mer. Inte ens kaffe fick jag i mig :-( Det var ingen hit att jobba igår helt enkelt, men jag bet ihop genom dagen :-P Trodde jag skulle dö i bilen på vägen hem, sitta i bilköer när man varannan minut vill spy, det går inte ihop :-)

Ja nu vet ni det! Börjar jobba om 1 timme, så ska väll dra på mig något vackert (insé min ironi). Jag mår lite bättre idag, förhoppningsvis blir det inte sämre som igår. Puss!

Jahapp. Då var måndagen avklarad. Gud vad jag har känt mig hängig idag, nere och allmänt virrig. Det har helt enkelt inte känts bra, undrar om jag håller på att bli sjuk... :-( Käns som att jag velat åstakomma så mycket men bara lyckats halvvägs. Jäkla skit dag :-( Bot och bättring!

Kvällen var bra i alla fall, tog ut Bettan på en galoppsträcka och oj vad jag drog på läpparna. Käkade tacos hos föräldrarna och drack kaffe, skrattade så tårarna rann. Behövligt! Jag älskar min familj.

Nu ska jag och Smulan hoppa i säng. Hoppas på en starkare kropp och ett glatt humör imorgon! Gärna lite självförtroende, just nu känner jag mig lååångt ner i botten. MEN det är ju för att jag är så onödigt känslig. MES LINA! Höj rösten och tårarna bränns. Barnrumpa, yes man :-)

Jag fryser! Denna vecka har varit totalt skit gällande väder. Det är grått, regningt, kallt och det tom. snöat lite under veckan. Jävla aprilväder i maj!! Sak samma, det är äntligen fredag! Jag ska snart klä på mig och åka till jobbet. Denna arbetsvecka har faktiskt gått fort, käns som att jag inte hängt med riktigt :-) Av den anledningen känner jag mig stressad att jag ska iväg till huddik och tävla imorgon. Nerver har jag ju också...

Ska i alla fall bli skönt med helg, komma ikapp med allt som inte hunnits med i veckan. Jag missade tom. min frisörtid!!! Fan vad förbannat less jag blev. Jag har aldrig glömt bort när jag ska till frissan, det är ju något man längtar till... Men näe, smartskaftet lina. Fick skämmas lite... Något av det pinsammaste som finns är väll att komma försent till något eller ännnu värre inte komma alls... BLÄ! :-(

Nej men nu ska man väll försöka snygga till sig, JAG HAR TAGIT BORT MINA FRANSAR. Jag känner mig sjukt naken, men kände att det var dags. Dom jag hade började se slitna ut också. Men ska låta fransarna vila ett tag nu innan jag monterar dit nya :-)

Puss då!
Tänkte tipsa er om att för 2450:- blir ni professionellt hårstylad av frisörerna Cecilia Åkerlund eller min frisör Dorion Chang, samt sminkning av makeupartisten Lisa Dahlström. För att sedan bli fotograferad i en timme utav Emmelie Åslin. Ni blir alltså stylade till "pinupor för en dag" :-)

Denna gång är det sommartema och cowgirltema. Sommartemat fotas i studio med rolig/somrig rekvisita och ev. färgad bakgrund. Cowgirltemat fotas mot träbakgrund och med härlig rekvisita inspirerat från det gamla vilda västern.

Under dagen bjuds ni också på vin och tilltugg och sedan väljs dom 8 bästa bilderna ut som ni får redigerade på en DVD skiva. Ni får alla bilderna i en färg- samt en svartvit version, allt som allt blir det alltså 16 bilder på skivan.

Om man vill vara med men bor långt ifrån Sundsvall så har dom nu fixat Hotellrabatt, hyr ett rum på Scandic Hotell för 700:- (ord. pris ca: 1200) mellan Lördag och Söndag.

PLUS! För varje vän du tar med dig får du en extra bild gratis, på dig tillsammans med din vän, och den bilden hamnar sedan på båda era skivor! Tar du med dig två kompisar, får du alltså två extra bilder med dem och alla tjejer får ta del av bilderna. Så se till att få med dig dina tjejkompisar för en riktigt trevlig dag tillsammans!

Datumet är den 14:e Maj och för att boka in er skriv till: hej@emmelieaslin.se