Ska försöka få ordning på mitt liv idag. Allt är en enda röra! Men man tackar och bockar för en kanon midsommarhelg med nära och kära. Jag återkommer mina små!

Varje gång jag ser dig exploderar det nånting inom mig
Det räcker att du ler mot mig så kapitulerar jag
Varje gång jag attraheras då vill jag bara va' med dig
Ingenting jag kan hantera, jag vill ha mera!
Undrar, e det fel på mig?


Just so you know: Avund och vrede förkortar livet, och bekymmer gör en gammal i förtid. Avundsjuka är skuggan som succén kastar.

Svartsjuka, avundsjuka. Jag blir så jävla förbannad! Jag har ALLTID så länge jag minns varit drabbad av det. Alltid någon jävel som kämpar för att sätta käppar i mina hjul. No matter what. Alltid någon som blir avundsjuk på någonting, snackar skit som en dåre eller är helt jävla sjuk i huvudet. Satt... Ödmjuk tänker jag inte vara i detta läge. Jag får det jag vill ha, och det jag vill ha det tar jag lika enkelt som fisken simmar i vatten. Insé det och ta dig inte vatten över huvudet. Tragiska människa jag har allt du inte har. Det spelar ingen roll vad du gör, du kan inte ändra på det :-) Vänj dig vid tanken eller slit ditt hår i ensamhet.
Morning! Jag har för en stund sen kommit från stallet, har utsläpp och intag denna vecka. Frukosten är serverad och jag är på så sjukt bra humör! Börjar jobba vid halv 10, ska jobba fram till klockan 14 för då ska jag åka med Bettan, vi har återbesök på kliniken. Hoppas på det bästa!!!

Kan ju berätta lite snabbt om att i fredags var jag och min arbetskamrat Stinis ut på krogen, Annie hängde också på :-) Vi hade en sjukt rolig kväll! Var roligt att få supa ner Stina och att träffa Annie igen! ;-)Efter att jag varit på kliniken blir det ännu en dag i solariumet. Om jag hinner så ska jag åka och handla ett värmeskydd till håret hos Dorion, så jag kan locka och göra fint.

Nedräkning: Cirka 1 vecka tills jag är SKULDFRI!!!
Yesss! I lördags var jag in till DorionSalong Barock, det var dags att ta ut löshåret. Egentligen ska man inte vänta så länge som jag gjorde, satt för mig gjorde det ganska ont när stackars Dorion fick reda ut mina tovtroll :-P Var där i över 2 timmar. Fick sköna inpackningar gjorda också. Håret blev så fint :-) MEN jag ska säga att själva metoden att ta ut löshåret var jätte smidig och bra, det gjorde inte ett dugg ont. Hon smörjde på något medel sen drog hon bara av slingorna. Smidigt! Så om man undviker att vänta lika länge som jag så går det smärtfritt ;-)

Sen var jag in idag och satte i igen. Gick lika bra som sist! Fast innan isättningen toppade hon mitt hår och tvättade igenom det. Det är så härligt :-) Måste säga att mitt egna hår växt på bra mycket! Fort växer det också. Så jag skulle inte vilja påstå att mitt hår tagit skada av denna sorts löshårsättning! Men nu är mitt fina hår på plats igen, här är före och efter-bilder:Köpte även nytt schampo och balsam till löshåret, denna gång blev det ett annat märke som Dorion tagit in. Jag kan dock inte testa dom förns imorgon då vaxet måste få dra sig lite. Lovar att återkomma med recensioner av både dessa och det märket jag hade tidigare:

Japp. Jag rekomenderar verkligen ingen att sola solarium 20 minuter när det är 25+ ute. Men det gjorde jag, och jag höll på att dö. Kastade mig in i bilen, på med AC och sen nös jag som en idiot. Dom brukar säga att jag är smart :-)

Hämtade mina efterlängtade lampor! Jag beställde dom i Januari, satt, ja dom var mer än välkomna hem till mig. Såhär ser dom ut, knäppte ett kort på mitt sängbord. Dom passar jätte bra in:Köpte dom på Jotex.se


Gjorde inpackningar och testade en ny ansiktsmask, satan vad det brändes, men det blev bra ;-) Syns det? Höhö.Jag och smulan har legat i soffan nyss och tittat på en värdelös film, hehe, ska strax hoppa ner i sängen. Undrar jag när Ante kommer hem. Han är på klassåterträff, satt det lär ju inte bli än på någon timme ;-) Jag vill också på klassträff!! Men, det är 5 år kvar :-P

Smulan igår när jag tog ut henne på en promenad (hon ville bara springa till balkongerna och gömma sig):
Avslutar med en bild för nån helg sedan, stenhård man är VA!!!!!?? (Btw, det fina skalet till min iPhone fick jag av syrran i födelsedagspresent, loveit :-))

Gah! Det är så härligt med ledighet! Var ledig igår, men var in en sväng och jobbade 9-13 idag, var knappt någon människa där så gick hem. Har precis kommit innanför dörren, var i stallet och sen blev det middag på bommengrillen med syrran och josse. Stekande och skön sol!

Ska slappa mig lite här hemma nu,
sen ner på stan för att sola lite solarium samt hämta ut mina nya lampor. Blir nog en tidig kväll, ska vara pigg och glad imorgon. Ska först ut till Njurunda och kika när Jossan tävlar, sen blir det lite party party :-)

Update later!