Semester nummer 2 inleder jag idag. Skönt! :-) Igår var vi alla tjejer hemma hos Malin, drack vin och surrade. Det var roligt att få träffa alla igen sådär, och jag fick se malins lilla prins :-) Så söt! Jag fick dock åka hem tidigt för jag hade utsläpp idag.

Här är lite bilder från igår:Idag ska vi ut till birsta, shoppa tält och öl! En kylväska kanske också skulle sitta på sin plats. För imorgon åker vi till Rättvik, så skoooj! :-D...Jag grävde ner det sista hoppet jag hade, jag begravde det så långt jag orkade gräva. Jag spottade på graven och vände mig om, men då smiter jävulskapet fram igen, tar tag i min arm och drar mig med upp på himlens alla rosa moln. Lyckan får mitt hjärta att slå dubbla slag och jag kan inte komma ner igen. Vem vet när molnen blir svarta och jag ramlar hjälplöst ner på jorden igen, du ser det inte eller är det bara det att du inte bryr dig?
I helgen var vi på kryssning! Hade super roligt! ...Men det bästa med hela resan var shoppingen, hehe. Jag blev väldigt lyrisk och glad av att springa runt där inne. Dock handlade jag ingen sprit, orkade inte släpa på det! Köerna var väll minuset, när man skulle kliva ombord och när man skulle i land... Jag ville döda alla giriga och knuffandes pensionärer!!!Nya läder converse, smink från Dior, cigg (min livs första limpa!! Haha) och massa annat. Samt denna jacka:Sen bussresan hem med en fullgubbe som vägrade sluta prata med sig själv, den kunde man klarat sig utan. Annars tummen upp ;-)

Haha! Igår var jag hos Dorion på Salong barock, hade tänkt sätta i några få slingor som tappats senaste veckan... Det slutade i alla fall med att hon och en tjej till fick stå och kamma mitt hår närmare en timme. Jag hade tydligen dreads i hårbåtten. Hm tänkte jag, pinsamt :-P Jag har inte lagt något större märke till det, bara någon tova på sidan jag borstat ut. Då kan jag ju säga att det flög med några fler slingor... :-(

Jag är slarvig!!! Så, lyd mitt råd: Kamma håret ;-)

Såhär ser mitt hår ut nu, det syns inte direkt att jag nu är några slingor fattigare. Men det känns faktiskt att jag är näst intill tovfri i hårbåtten nu :-p ...Nu ska jag kamma och fläta håret innan jag lägger mig under täcket ;-)

OK vid den här tiden brukar jag sova jävligt tungt, i vanliga fall. Men nej nu ligger jag klarvaken, kan inte slappna av. Väntar på att ilskan ska rinna av mig, så jag kanske kan sjunka in i drömmarnas värld.

Jag känner mig förnedrad, jag känner mig förbannad, jag känner mig så sjukt lurad! Jag känner mig så dum, för allt jag var beredd att offra. För att jag hade bestämt mig att ta steget. Det så jävla svåra steget, som du inspirerade mig till att våga ta och du gav mig hopp. Fan vad jag är pinsam!

...Jag har för bråttom i livet, och jävligt lätt för att bli fartblind :-) Sleep tight.
Hon vill gärna tro att du kommit hit för att stanna
Hon vill gärna tro att du är den du utger dig för
Hon lyssnar till dig, du är varm och förtrolig
Hon lyssnar till dig och vill gärna tro allt hon hör

Men hon tror att det som har makten att föra oss samman
rimmligen också har makten att dra oss isär
Hon tror att allt som kan byggas också en gång ska raseras
ändå håller hon om dig så ömt varje gång du är där

För hon vill bli förd bakom ljuset
Hon vill ha kyssar och smek


Hon säger: Ljug för mig älskling, du vita lögnare, ljug som om allt var en lek
Hon säger: Ljug för mig älskling, du vita lögnare, ljug under kyssar och smek


Då hennes ögon är öppna är mörkret där och fördunklar
Hon tänker vi blundar för ljuset bländare kan ingen se
Så hon sluter sig till att hon aldrig sett något riktigt
Hon sluter sig till att hon inte vet hur något är

Men finns någonting som är ställt bortom rimmliga tvivel
Finns någonting som en blind stackars sate kan hålla för sant
Det finns ingenting som hon blint kan blunda och tro på
Det finns ingenting som föralltid känns likadant

För hon vill bli förd bakom ljuset
Hon vill ha kyssar och smek

Hon säger: Ljug för mig älskling, du vita lögnare, ljug som om allt var en lek

Hon säger: Ljug för mig älskling, du vita lögnare, ljug under kyssar och smek

För hon vill bli kramad och hållen

Hon vill bli vaggad till roGud vilken galen vecka det var! Gatufesten måndag till lördag. Men roligt som attan hade jag! Levde loppan med alla mina goa vänner :-) Det syns bland annat på mina ben. Har aldrig skådat så många och stora blåmärken. Jag gav klantigheten ett ansikte :-p...Men det var dock sjukt skönt med måndag och vardag igen.
Back to work, det är så sjukt lugnt där nu på sommaren så dagarna är inte allt för ansträngande. Snart har jag en till semestervecka, då ska vi till Rättvik såklart :-) Wiie, jag längtar lite smått. Vi var ju inte där förra året... Iofs åkte vi inte någonstans förra året, jobbade hela sommaren. Satt, tar igen det skapligt i år :-D

Något mer orkar jag inte skriva om dagarna som gått. Idag åkte jag till stallet efter jobbet, blev vilodag för Bettan idag så skulle bara pyssla om henne medans hon åt mat. La på flugtäcket och gosade, som tack fick jag hennes tänder runt midjan. Haha! Fyfan vad jag skrek, mest av rädsla inte för att det gjorde ont :-P Min häst är kärleksfull. Håller på att grilla kyckling nu! Göttans...

MEN ÄH!! Jag orkar inte skriva massa skit nu. Ska käka som fasen nu. Ta hand om er där ute i världen!!
Nu känner jag för att uppdatera lite här... Har semester och det är väldigt skönt må jag säga :-) Hela veckan blir det party, gatufesten sätter ju igång imorgon :-) ...Idag är jag dock lite skakis efter ölen i fredags och igår. Har legat som en död sill i soffan, tittat på totalt värdelösa filmer och rökt så det gör ont i halsen. Jag blev väldigt upprörd inatt, började med den skitsak sedan kommer allt på en gång. Nu för tiden känner jag mig väldigt splittrad, jag vill så mycket och jag vet inte vilket håll jag ska gå åt. Personer som sliter mig i delar. Säg vart jag ska ställa mig?