Fyllt på fransarna
Varit hos frissan
Solat & blivit brun

...Yesss! Jag börjar känna mig fräsh på nytt.
Man hinner med lite i svängarna :-) I vanlig ordning är jag dyngtrött så det blir ingen bloggning idag heller... Känner mig stressad att komma i säng! Men först ska jag unna mig glass med chokladsås och hallon, because im worth it. Imorgon ska jag visa er hur fint mitt hår är och lite andra saker... Ska komma igång med bloggandet igen ;-) Men tills dess, sleeep tight!! BTW, någon önskan ang. blogginlägg?
Jag orkar inte skriva nu. Jag har aldrig varit med om stressigare dag. Dags att sova, 04:00 ringer klockan. Gonatt....


Kom på att jag måste tipsa er sundsvallsbor om ett erbjudande som finns på salong barock som jag går till :-) Permanentning av ögonfransar som jag gjorde med mera för ett extrapris just nu. Fått frågor om hur länge en permanentning av fransarna håller, cirka 2 månader tills du byter ögonfransar. Så om ni är sugen att testa så är det läge nu :-)

Ni kan se före och efterbilder i detta inlägg:
LÄNK

Min arbetskamrat Josefin var och gjorde detta erbjudande och vart jätte nöjd. Speciellt med färgen och plockningen av hennes ögonbryn, dom var jätte fina. Använder henne som exempel då jag själv knappt noppat mina ögonbryn själv ;-) Jag är livrädd...


Det är redan söndag! Helgen har passerat lika snabbt som vanligt. Imorgon är det måndag och jag har utsläpp, det betyder att min klocka ringer 04:30, bläää!

Har varit en lugn helg :-) I fredags gick jag, aida och Andreas på bio. Kommer inte ihåg vad filmen hette, men jag fällde tårar i alla fall ;-) Igår var jag och Aida till Bella och fixade våra ögonfransar, jag hade inte tappat så värst många på 5 veckor, men det tog sin lilla tid endå att fylla på.  Imorgon efter jobbet har jag tid hos bästa Dorion på salong barock, min utväxt ska tas hand om :-) Längtar!! Jag känner mig en aning skabbig för tillfället.

Nu ska jag snart ner på stan för att sola, har byggt upp en hyfsad färg! Sen blir det stallet, trottsar kylan och rider endå. BTW! Jag har gått ner 6kg sen jag började jobba, är det inte helt otroligt?! Detta var dock inget jag tänkte på, förns folk i min omgivning påstog att jag gått ner i vikt. Igår var jag tvungen att ställa mig på vågen. Knäppt!

Puss och kram!

Dagarna går så sjuukt snabbt! Jag jobbar på som vanligt. I helgen firade jag och Ante alla hjärtans dag, eftersom han inte var hemma i måndags. Det blev massa god mat hela helgen och mys :love: Mitt humör är rätt rubbat just nu, eftersom jag känner att dom senaste dagarna har varit utan struktur!! Jag blir galen då! Jag känner att jag måste göra vissa saker varje dag, vid vissa tidpunkter annars blir jag knäpp. Jag har inte planerat mina timmar rätt! :-P

Idag efter jobbet bjöd jossan på en solning, sen vart det stallet. Nu har jag städat och gjort massa saker här hemma, så det magkänslan blir bra igen ;-) Skulle ha varit på återbesök med mina ögonfransar idag, men det fanns tyvärr ingen tid :-( Förhoppningsvis så finns det imorgon istället :-)

Försöker varva ner nu så jag kan somna. Men först ska jag sortera bland mina papper och duscha.


...Äntligen helg! Fan vad skönt!

Men snöovädret drar ner stämningen! Tänk lite sommar...

Några små ord ska jag nog få ner innan jag somnar! Helgen var rolig, vart utgång både fredag och lördag. Sen hade jag och Andreas som vanligt världens mysigaste söndag. Då brukar vi helt skippa att titta på tv, vi tar datorn till sängen och ser via internet istället, så vi kan hålla om varandra :-)

Vardagarna jobbar jag som vanligt. Måndag till fredag. Idag hade jag sovmorgon, började inte förns 9:30 :thumbup: Fått frågor om vart jag jobbar, VD på sony ericsson!! Höhö. Not! Jag jobbar på SCA Ortviken, i mässen! Det är skit bra där. Kan inte komma på något negativt och jag trivs som bara den, både med arbetet och arbetskamraterna :-) Jag är så glad!

...Sen är det stallet, hoppträningar och annat som fyller eftermiddagarna. Idag har jag varit med mamma och felicia på Birsta, handlat och käkat. Var sist från parkeringen tror jag ;-) Men det var roligt! Hinner knappt träffa någon på vardagarna så det var skönt att spendera tid med mamma och syrran.

Jag kan säga att mitt liv är så gott som fulländat för tillfället. Det enda som fattas för att allt ska kännas perfekt är att Mamma blir frisk, men det kommer hon att bli så småning om :love:

Nej nu ska jag och Smulan sova!


Bild på mig och Peter i fredags:


Nuff nuff, lina här! Nääädå. Jag tror seriöst jag kan vara världens tröttaste människa ibland. Det är sant! Jag orkar fan ingenting när jag är klar med jobbet och stallet. Tråkig jag är va?! Jag känner mig sanslöst tråkigt. Just nu är jag också trött, fast det är bara för att jag klev upp nyss. Surplar lite kaffe, ska ta en rök innan jag klär på mig och åker till jobbet.

Btw, min katt har nog kissat på allt som går att kissa på nu. Satt... Andreas ska tvätta på fredag och jag ska boka tid hos en veterinär. Nääe, jag ska inte avliva henne, jag ska bara göra henne till ett "det". Sterilisera (för er som fortfarande inte förstår). Blir det inte bättre då, nä då vet jag inte vad ja ska ta mig till.

Bajj bajj