Yes. Det är nytt år snart. Sjukt! Orkar inte ta någon sumering här och nu, men visst har det hänt en massa. Julen har varit mysig! Om man bortser från stressen på jobbet. Mycket vid juletider. Fick fina julklappar! Vart suuuuper glad. Jag trodde inte jag skulle få någonting :-) iPhone 4s, nytt soffbord, nya SUUUPER grymma hörlurar, bodylotion och sådant behövligt, pengar, presentkort osv osv osv.

Jag ska visa er någon dag.

Förutom en mysig jul med överdrivet massa mat i magen så blev det en livad juldag. Jobbade till 21 sen drack jag och Annie bira hos mig innan vi svingade oss ner på aveny. Jag hade svinroligt! Det hade jag även helgen innan, då var det personalfest på Bite Line West. Då vart jag slirig. Jag är som sagt inte ute så ofta numera, max 1 gång i månaden, och personalfesten var första alkoholintaget på länge. Lina somnade i baren. HAHA!!!

Har väll fått med det viktigaste nu. Skönt med lite ledighet nu och imorgon blir det party som sjutton! Första gången på 6 år som jag spenderar nyår hemma i sundsvall. Känns ovanligt!!

MEN!!! JAG ÄR SJUK! Hela denna vecka har jag varierat med feber, snor, huvudvärk, illamående och sen kom rethostan. Har inte sovit mer än 4 timmar på två dygn. Inatt vaknade jag av hostningarna vid 02. Var vaken tills jag åkte till jobbet. Jag har hostat så mycket att rösten har försvunnit :-( FAN! Så, istället för att fira dan före det nya året med en bira, så har jag legat hemma här under filten och tittat på hästhoppning! :-) Handlad medicin idag och massa krafs. Hoppas på det bästa...

Har försökt tusen gånger att blogga via Blogg.se appen, det går att spara bilder, men inte publicera inlägg? Så här kommer lite bilder från min iPhone senaste veckorna.

Jag idag, efter jobbet på väg till kaoset på ica maxi:

image description

Igår gjorde jag min SUPER GODA gulaschsoppa:

image description

Bettans fina julpynt som min söta mamma gjort:

image description

Jag var tomtenissa på jobbet, på Lucian:

image description

Lyckades hitta en ljusstake som föll mig i smaken trots allt:

image description

Var på finaste syster Felicias lucia, sötast:

image description

Glöggkväll med ante, syrran och norrfors (lägg märke till min fina advent"stake"):

image description

Fick en julklapp på jobbet, av Mats (tomten):

image description

Stormen dagmar var ju här på juldagen (jag var dock full och minns ingenting av den, men förstod att något hänt då jätte granen låg på våran gård):

image description
Bahh! Jag har lixom äntligen blivit fri min feber. Tack för det! Gått runt som ett lik på jobbet. Bara för att jag inte kan sova på nätterna, för att man ska svettas så jävla mycket!!!!

Jaja, frisk idag i alla fall. Bara 9 dagar kvar innan helg, dessa mördarveckor är snart över. Ska nog inte ta på mig såhär mycket igen, känner jag.

Har inte allt för mycket att blogga om egentligen. Vart bara rastlös här hemma, det är för jag är upprörd, arg, över några små jäkla saker. Ska boka tid för tatuering också, jag har aldrig vågat, men nu är jag så sur så det gick av bara farten. Ska hitta någon tuff text bara... Haaaaa....

Sons of Anarchy är min nya drog. Jag har dödat första säsongen, snart halva säsong 2. Ska snart lägga mig under filten och förhoppningsvis inte se allt för många avsnitt. Man bör ju försöka få lite skönhetssömn också.

Hejdå!!Har försökt blogga med blogg.se appen, men det funkar för fan aldrig! Varje gång jag försöker publicera ett inlägg så står det "felaktigt rop"... Dom kanske ska fundera på att fixa den...

Jag som var så nöjd över att dom äntligen kommit med en app, och jag har fått en iPhone 4s i (tidig) julklapp av ante. Mästare på att sitta vid telefonen numera. och prata med siri, haha!Sak samma, 1 december (hur stört?!) och snön har regnat bort. Det lilla vi fick dvs. Jag är inne på dag 10 av 23 arbetsdagar på raken. Funderar på om jag ev. kommer trilla av pinnen ;-)

Idag har jag iaf. sovmorgon, behövligt :-)

FAN vad tråkigt detta inlägg blev!! Hejdå!!

Little me on ortviken, heheee: