Ni är bra trogna ni! Så fort jag uppdaterat så kommer ni in här på min lilla blogg :-) Trogna små läsare jag har.

För tillfället sysslar jag med detta:...Har myskväll framför tv och dator! Försöker varva ner och hitta lite glädje... Dom senaste dagarna har näst intill allt gått käpp rätt åt helvete :-( Jag orkar inte rabbla upp allt här. Men hoppet och glädjen har varit jävligt svårt att fånga in igen. Men nu när det är såhär långt nere, då kan det bara bli bättre :-)

Ska tanka någon bra film nu, imorgon blir det jobb igen! Torsdag betyder nästan fredag ;-)

Puss på er!
Folk undrar vart jag köpt bikinin jag har på bilden i förra inlägget, jag köpte Rättvik på marknaden mitt i natten full som sjutton :-P Hehe! Så nu vet ni det.

Nu är det onsdag, halva arbetsveckan är avklarad! Skönt. Vill ha helg!!! Det märks på jobbet att folk kommit tillbaka från semestern, det är liv i lådan igen. Det har varit dött som sjutton dom senaste veckorna. Men inte förns nästa vecka kommer alla tillbaka. Då kommer jag verkligen känna att sommaren är slut...

I helgen ska jag trycka in lite öl på fredag, och på lördag blir det till att förbereda i stallet med syrran. Vi ska ju till matfors och tävla på söndag :-) ....Spännande.

Nej! Jag måste byta om och åka till jobbet. Skriver mer när jag kommit hem!
Det har varit en nykter och mysig helg! Jag vart lite små sugen på att dra ut igår, men det slutade med att vi satt hos föräldrarna med micke och syrran, käka chips och spelade spel :-)

Nu ska jag lägga mig ute på balkongen och bättre på färgen! I min nya bikini:

Någon som är intresserad av dessa shorst? Dom är endast provade, prislapp kvar. Min rumpa är lite för stor för dom så var tvungen att köpa en storlek större ;-)

Storlek: Medium

Jag köpte dom för 399:- ge mig ett bud :-)

Lördag och ledighet! Det är så bra det kan bli :-)

Igår jobbade jag, städade, tvättade sen var det dags för flyttstädning i stallet samt flytta Bettan. Men det får ni läsa om i hästbloggen om ni intresserar er :-D

När allt det var klart grillade vi korv och myste, städade och tvättade bilen. Vaknade med jordens mensvärk idag, tror jag kommer avlida för det finns inte en enda treo och jag har för ont för att röra mig ner till affären :-( Ska iväg och bada med hästarna idag, hoppas det gått över tills dess :-(

Fick en fråga om vart den korallfärgade klänningen kommer från:...Den köpte jag på Bubbleroom.se för 499:-
...Det var ett bra tag sedan jag visade mina inköp till lägenheten! Får ta igen det :-) Detta är saker jag köpte igår, fick ju presentkort på Hus&Rum av Anki och Bubben :-) Jag hittade jätte fina saker!

Detta är egentligen ett kakfat, men jag köpte stenar och ljus till det:
Fint tidningsställ som jag ska hänga på något fiffigt ställe:


...Till nästa semester. Jag har haft det toppen i Rättvik! Vi var ett stort gäng som åkte ner på söndagen och åkte hem på fredagen. Men jag hade som roligast med Annie, i våran egen lilla värld. Jag vet inte allt vi höll på med där... Hahaha! Men gud vad jag hade roligt, lätt det roligaste jag gjort detta året :-)!!!!

Fest som FAN, massa sol och bad, grillning, god mat på restauranger, marknader, massa rakkarbilar :-) Här kommer "NÅGRA" av alla hundratals bilder jag tog :-P