Gi-metoden kanske

4kommentarer

Tråkigt nog har många av mina inlägg försvunnit under vissa kategorier, när jag gjorde om designen! Därför skriver jag detta på nytt :-)

Detta var ett inlägg jag skrivit om Gi-metoden! En metod som jag läst mycket bra om och som många av mina bekanta testat och varit nöjda med. Det funkar lite så att man kan "äta sig smal". Det låter ju förvånandsvärt bra och med denna viktminskningsmetod behöver man inte gå hungrig. Det är ju ofta det som gör att många människor misslyckas med sin viktnedgång, att dom helt enkelt är hungriga.

Själv har jag aldrig testat, om man inte räknar med mina Gi-mål på Max ;-) Men det är inte så svårt att laga Gi-mat, det finns gott om Gi-recept att följa. Gi-metoden är välldigt populär idag, vilket tyder på att den fungerar! MEN hur funkar det då? Du får i dig långsamma kolhydrater, dvs. lågt GI, vilket gör att glukoshalten i blodet stiger långsammare. Det gör så att insulinet i kroppen utsöndras saktare, det resulterar till att mättningskänslan blir längre och du känner inte längre för att småäta.

Inte att glömma är att du självklart måste röra på dig! Ingenting fungerar om du sitter enbart på rumpan :-)Någon av er som testat?

4 kommentarer

Anonym

10 Jan 2010 18:29

Vad jobbigt för dig :-(Jag o min man har testat gi-metoden!:) vi är iallafall nöjda med resultatet!! skriv gärna om du oxå gör det :)

Malin

10 Jan 2010 19:18

får du betalt för detta inlägg? låter som ett typiskt reklaminlägg ^^

Anonym

11 Jan 2010 19:06

min mamma gjorde de och gick ner 15 kilo på två månader:-P dock måste man ju fortsätt om de ska hålla i sig. Hon köpte en kokbok på ica Maxi som innehöll frukost, lunch och middag för 30 dagar. Den hjälpte henne!

Frida

16 Jan 2010 10:47

Jag satt bara på rumpan när jag käkade GI, jag prioriterade inte träning och gick ner 10kg på 5 månader. Så det funkar även utan, men för bättre resultat så är träning ett faktum.

Kommentera

Publiceras ej