Today is a wonderfull day.

4kommentarer

JAA! Idag är det torsdag. Jag älskar denna torsdag, den är bra. Jag fick nämligen lön idag, andreas kommer hem ikväll samt att min söta klänning från nelly har kommit :-) Har i vanlig ordning varit på en promenad tidigare idag, det kryper i kroppen av sommarkänsla. Jobba ska jag också göra idag.

Efter jobbet ska jag hem och bara mysa med min älskling! Har saknat honom något så otroligt. Jag höll på att bryta ihop inatt, jag fick den där jobbiga ensamhets känslan. Den får jag sällan, men när den väl kryper på då blir det tårpressande. Nu tänkte jag prova min nya klänning, ni kan ju hålla tummarna på att mina tuttar inte ställer till det som vanligt. Jag kommer gråta floder då, det lovar jag.4 kommentarer

Anonym

15 Apr 2010 14:26

På bilden ser du nästan blond ut nu (beror väl på inställningarna eller redigering) för när jag såg dig i måndags på donken så var det fortfarande väldigt orange, speciellt i topparna :) men du kanske har hunnit bleka det igen sen dess!

Lotta

15 Apr 2010 23:38

Vad fin du är som blondin :-d

Alexandra

16 Apr 2010 11:07

Va fint de blev med blondhåret :)

Lina Tallberger

16 Apr 2010 12:35

Sv till anonym: Du måste mena på Max? Jag var inte på mc donalds i måndags. Ja jag var orange på topparna, men har senast igår gjort en uppljusning av dom. Dock lite gula toner kvar.Sv till Lotta & Alex: Tack ska ni ha :-)

Kommentera

Publiceras ej