Thats just the way It Is.

1kommentarer

AAAAH! Fan vad jag har fått värsta jävla ångesten. Näe det är kanske inte rätta ordet... Jag har i alla fall suttit och funderat på vad man ska planera in i sommar, men det har inte gått något vidare. Då tänkte jag på när jag var 17 år, hur fantastiskt roligt det var den sommaren. Jag, maja och annie. Helt galna! Det kommer nog aldrig hända igen har jag insett :-( Man blir trotts allt äldre och bildar sig ett annat liv, oavsett om man vill eller inte. Jag hade verkligen hoppats på att vi åka på någon av festivalerna i sommar, men det är inte så lätt när man jobbar och är ledig olika datum. Jäklans surt. Sak samma. Det blir nog bra!

Inte heller vet man när andreas får semester, eller om han får någon alls. Han har nämligen skaffat sig ett nytt jobb. Fast det spelar inte så stor roll om han får semester eller inte, han har fått ett sånt bra jobb nu så det är väll bara att vara glad för det :-) Du är så duktig hjärtat mitt.

Själv är man väll kvar på Max resten av livet. Hahaha, nej men skämt o sido. Jag trivs där, alla mina arbetskamrater är så bra. Det är fart och fläkt, man blir trött efter jobbet. Ja det är bara posetiva saker vettni. Men om exakt 20 dagar fyller jag 20 år, då kommer det hända grejjer i mitt liv. Som jag längtat efter så fruktansvärt mycket! Allt kommer gå åt det posetiva hållet! Sen kanske man ska ha en liten fest på köpet, man vet aldrig ;-)

Slut på struntet! När syrran åkt till stallet blir det träning, solning och sen städning för min del. Efter det kommer världens finaste pojke hem, nämligen min. Puss och kram på er.

Ett litet bloggtips får avsluta detta inlägg, dynamiskaduon

1 kommentarer

Josefin

09 Apr 2010 20:22

Hur lev det med hästen som du var och kollade på? :)

Kommentera

Publiceras ej