Silverschampo.

10kommentarer

Jag har börjat med silverschampo. Men jag tycker mig inte se någon skillnad, jag har använt det någon gång i veckan. Har läst att man inte ska använda det för mycket. Nu tänkte jag att någon av er kanske vet av ett bra silverschampo? Mitt kanske är helt värdelöst? Eller måste jag kanske använda det fler gånger för att se resultat? Jag vet ju ingenting jag!

Detta är schampot jag använder mig av nu:

Det heter "Paul Mitchell Platinum Blonde Shampoo"

Jätte tacksam om ni har något/några tips att dela med er av. Jag ska nämligen inte bleka håret igen förns om ett bra tag och skulle uppskatta om jag kunde dämpa dom gula skiftningarna på topparna :-)

10 kommentarer

Blondie

06 Apr 2010 18:16

När jag blev blond lät jag silverschampot sitta i ett bra tag. Tog en oöm handuk och virade runt huvet. väntade en liten stund och det blev skillnad!Jag använde Matrix silverschampoo. Läste på olika forum att det var bra, och det var det! Jag köpte det hos frisören i birsta.. trudes eller nåt.Var rädd om ditt fina långa hår och lycka till!

Gaby

06 Apr 2010 18:23

jag är frisör och blond så jag vet vad som är bäst . Loreals silvershampoo är to die for. men ska man bli riktigt snygg blond tycker jag hellre man ska köpa en toning

en att rekommendera är goldwells skumtining 10 V. fråga eftrer den på salong:=

Stina

06 Apr 2010 18:25

Ett annat alternativ till silvershampoo är silverimpackning. Finns att köpa på typ Jess :) Det är en mouse som får sitta i allt mellan två minuter och en halvtimme, sedan blir håret mjukt och lent och dämpar allt det gula. Funkar super på mig iaf :D Kostar bara 100.

Kajsa

06 Apr 2010 18:27

Gå in på lyko.se där har dom skonsamma blå-toningar och ett jättebra mousse som jag har :) Håret blir lite stelt av det, men jävlar vad bra det är ;) Får bort alla gula toner.

Lina Tallberger

06 Apr 2010 18:56

Tack så jätte mycket för tipsen tjejer! :-) Nu blir det säkert bättre.

Rebecca

06 Apr 2010 23:44

Silver shampot gör ju inte håret ljusare, det dämpar den gula tonen. Så håret kanske inte är tillräckligt ljust? Men bästa silvershampot enligt min åsikt är Loreal, finns att köpa hos frisörer. Låt shampot sitta i i några minuter medans du tvättar kroppen. Använd det varje gång du duschar tills du är nöjd med resultatet, tänk dock på att vara försiktig i hårbotten om du är blondare där än i topparna, annars kan håret i botten få en grå/lila färg. När du är nöjd med tonen så använder du bara ditt vanliga hårshampo igen, känns det som den gula tonen kommer tillbaka kan du använda silver shampot någon gång ibland. :)

Anonym

07 Apr 2010 01:55

Jag använder matrix silvershampo och ja tycker de funkar bra. det var de dom rekomenderade på sallongen då ja fråga iaf :) sen har jag fått tips av kompisar att de ska ta bättre i torrt/fuktigt hår. sen har jag testat det där "mouset" men tycker att det går ur sig ganska fort. men vill du bli riktigt blond så ska man tydligen tona det i en askig färg :)

kikki

07 Apr 2010 07:22

Matrix silverschampo är bäst :D Det ger resultat, på mig iaf ;b

sasssa

07 Apr 2010 17:12

När jag sist ville bli blond använde jag depend inpackning för blonderat/blekt hår finns att köpa på cubus. Använde den i torrt hår i ca 5 min, när jag sedan sköljde ur det tvättade jag håret med matrix silverschampo. Detta gjorde jag ca 3-4 gånger med en dags mellan rum mellan varje gång. Resultatet blev perfekt enligt mig! :)

Ida

08 Apr 2010 14:53

Matrix silverschampo är Grymt bra!!! stor mängd pigment men slår sällan över =DD Prisvärd!

Kommentera

Publiceras ej