Nu är sommaren bra nära!

2kommentarer

Ser bloggen konstig ut? Tryck på F5

Klev ur sängen vid 06 imorse, åkte hem till föräldrarna och åt frukost. Sen vidare till Max i stan, hämtade en nyckel sen vidare till birsta för jobb fram till 16:00. Efter det fläskpannkaka hos föräldrarna, om ni inte märkt det så äter jag nästan alltid där när andreas inte är hemma. Men kan ni tänka er vad torrt att sitta ensam hemma vid köksbordet? Sen att dom alltid äter så sjukt god mat är ju också ett plus i kanten ;-) Sen blev det en massa kaffe ute i solen. Sjukt vad bra väder det varit dom senaste dagarna! Det piggar upp vem som helst! Btw. fick jag tillbaka en bra bunt pengar på skatten. Var skit roligt, jag har ju aldrig fått det förut. Så nu ska man åka utomlands i höst/vinter :-)

Väl hemma igen så har jag bara pysslat på, städat och gjort hårinpackning. Nu blir det en liten cigg på balkongen, sen ska jag och Smulan gosa ner oss i soffan. Måste kolla in lite repriser av program jag missat under arbetsdagarna! Imorgon är jag ledig :thumbup: Ska sova tills jag vaknar, hoppas på lika bra väder igen så blir det roligt att träna. Tvätta ska jag göra också, behövs verkligen.

Men återkommer imorgon mina trogna bloggläsare!

Grattis igen älskade andreas :love: Jag har gjort mitt bästa för att gratta dig även om du är på jobb.

2 kommentarer

Hannah

13 Apr 2010 09:04

Hur mycket fick du tillbaka på skatten ? :p

Kajsa

13 Apr 2010 19:35

Kul att du fick tillbaka på skatten, en annan fick ju betala :rolleyes:

Nu vet jag inte om du o Andreas vill åka själva, men det vore väl kul om vi kunde "dra ihop" nått gäng och åka utomlands tillsammans? :-P

Kommentera

Publiceras ej