Lets make some money honey.

2kommentarer

ÅH! Jag är så hårt nöjd, var nämligen ute och skjusade folk igår. Syrran och josse var också med såklart. Det slutade med att jag fick hur mycket pengar som helst!! :-D Allt ska gå till mitt 20 års firande, fan vad jag ska leva om. Då kan man shoppa upp dom restrerande pengarna ;-)

I fredags jobbade jag 9 timmar, sen hämtade jag upp Camilla. Vi handlade en massa gott på ica, kött och massa annat. Sen hem till mig, grillade och drack smultronvin med hallon i. Det var en riktigt rolig och mysig kväll! :-) När solen började gå upp åkte hon hem och jag somnade sött. Jobbat hela helgen i övrigt.

Kom hem för en stund sen, har syrran här intill. Vi ska fortsätta att kika på ballar av stål! Imorgon blir det jobb 11-19, känner mig inte sådär super pepp men det är bara att bita ihop och inte vara lat ;-)

SAKNAR ANDREAS!!!!! ;-( På torsdag kommer han hem, mitt älskade hjärta. På min födelsedag med andra ord. Åh vad jag ska pussa och krama på honom. Jag går sönder av saknad! :love:

2 kommentarer

Anonym

25 Apr 2010 23:33

För 1200 kr kan man väl knappast handla mycket för ?! speciellt inte om man ska supa för en del ^^

Lina Tallberger

26 Apr 2010 09:31

Sv till surkuken: Haha! Näe, men det var vad jag fick av jimmy o hans kompisar... sen fick jag lite mer än 1000 kronor av andra också ;-) Jävla surjävel! Det är sånna som du som gör att det finns något som kallas deppig. Om jag ger dig 3000 kronor, ser du det som jävligt onödiga pengar då eller?

Kommentera

Publiceras ej