Här kommer svar på frågorna!

0kommentarer

Det var ju några som ställde frågor i alla fall :-)

Från: Simone
Fråga: Det första jag vill säga är att jag tycker att din blogg är kanon bra, jag kikar in på den då och då, fortsätt som du gör! Sedan till min fråga, jag undrar vad din karl jobbar med? :-p Har förstått att han jobbar borta mycket, men inte med vad.

Svar: Tack så mycket :-) Andreas har länge jobbat åt skanska, men har nu fått ett liknande jobb hos ett annat företag. Dock jobbar han också borta då.Från: Anonym
Fråga: Du provad nån kräm för längesen mot bristningar, funkade den ? :-) och isf vart köpte du den :-)

Svar: Ja det gjorde jag! Den funkade utmärkt för mig. Men jag vet att den fungerar olika från person till person, så jag kommer inte våga säga att det fungerar även för dig. Jag köpte den på https://www.guamcosmetics.se/ för 320:-Från: Hannah
Fråg(or)a: 1. Har du och andreas delad ekonomi eller betalar ni var för sig?

2. Är du med och betalar renoveringen (tar lån osv) eller bara andreas?

3. Hur mycket fick du tillbaka på skatten?

4. Vad jobbar andreas med ?

5. Vad vill du jobba med om du fick bestämma själv?
Trivs du bra på MAX ? Tycker du att du tjänar bra ?

6. Planerar ni att skaffa bebis framöver ?

7. Hur blev det med resan till Egypten ni skulle på förra året ? Varför blev den inte av ?

sen ett litet önskemål bara att få se mer av erat hem! :] helst i bilder men videoblogg fungerar också hehe.

Svar: 1. Alltså jag vet inte riktigt vad jag ska svara på den frågan. Visst, det är inte så att när vi får lön så ger vi hälften till varandra ;-) Men vi betalar väll åt varandra. Mest andreas då, han betalar oftast åt mig :-p Inte för att jag tigger eller inte har råd själv, om någon nu trodde det, det bara blir så. Annars är det så att "Den som har pengar betalar idag!"

2. För det första har vi inte tagit några lån för att renovera lägenheten. Min pappa anlitade en snickare som fixade kök och hall, sen fixade andreas och hans pappa resten.

3. 5 siffrigt.

4. Det har jag svarat på längst upp :-)

5. Jag har redan bestämt mig för vad jag ska jobba med, egen företagare. Det bestämde jag för flera år tillbaka :-) Inom vad det återstår för er att se. Jag ska inte ha en chef hela mitt liv, jag vill vara chef! Ja jag trivs på Max, men det är väll som för alla, vissa dagar är på topp andra dagar vill man säga upp sig. Det duger!

6. Nej vi har inte planerat något sådant. Jag tror inte på att planera barn, det är väll ingenting som ska planeras?! Inte enligt mig i alla fall. Kommer det så kommer det, då är det meningen att man ska bli förälder. Dock inte inom dom närmsta åren antar jag ;-)

7. Nu kommer inte jag ihåg om detta var på sommaren eller vintern, men jag vet iaf. att vi valde att stanna hemma. Antingen för att vi åkte på massa olika ställen i sverige, eller så var det för att vi ville åka till fjällen.

Jo visst kan jag visa mer av vårat hem. Dock så får det vänta 1-2 veckor, för då är det förhoppningsvis så gott som klart här :-) Roligare att visa då.

Kommentera

Publiceras ej