Tillbaka till vardagen

0kommentarer

Ja nu är sommarlovet slut, huva. Jag har velat länge fram och tillbaka mellan skolan och jobbet, men kommit fram till att det blir båda delarna. På det sättet har jag alltid något att gå tillbaka till om det skulle krisa sig på något vis :-) Vad har jag gjort av denna sommar då? Ja det blev ju gatufesten hemma i sundsvall, förvånadsvärt roligt. Sen bar det av till stockholm med älsklingen med massa shopping och mys, sprang på kolmården och kollade på djur och det bästa av allt var delfin showen som sagt. En mysig natt i norrköping på ett bra hotell, inte att glömma. Sen blev det rättvik classic car week och strax efter drog vi på yran i östersund. Sen har även dagarna fyllts med annat roligt också, samt mysiga nattbadanden med andreas. Det har varit en jätte rolig sommar, något att hålla fast vid i framtiden :-)

Nu är mörkret på väg, men konstigt nog så längtar jag efter vintern. Ser fram emot en vinter med mycket skoter åkning, grillning, nyår uppe i fjällen och en massa mys med tända ljus och värme från hjärtat mitt. Roligt ska jag ha också, fast då i lagom mängd. I sommar jag har varit mer onykter än nykter, dags att ändra lite (men bara lite) på det ;-) Så sen gårdagen glömde jag ju helt bort! Var på olearys med camilla, sork, micke och andreas. Vi hade faktiskt trevligt jag och millis, vi skrattade tills vi fick kramp. Som vanligt lixom. Efterdrinkar bestående av vatten hemma hos mig och andreas, alla nördade med spelande fram till 4 tiden. Så det var gårdagen det, fint avslut på sommaren. Kan ju tala om att jag hade körlektion idag, gick så jäklans bra! Fick jätte mycket beröm, vilket verkligen käns i hela kroppen. Skuttar runt här och är glad :-) Var som vanligt nervös när jag kom till körskolan, blir alltid det. Får bilder i huvudet av att jag ska krocka eller ennu värre dö, herregud. Det konstiga är att när jag kör med andreas slappnar jag av och kan till och med röka samtidigt som jag kör, konstigt det där. Men träffade Rasmus som hade sin första körlektion, vi pratade på en stund och det fick mig att slappna av bättre ;-) Sen körde jag finnemang. På torsdag ska jag få köra i skönsmon och efter det blir det backning och parkering. Det går framåt! Efter körlektionen tog jag bussen hem till lägenheten igen, tittade i brevlådan och såg att andreas och mitt nya spel kommit. Det är sonic, ni vet den där blåa saken som springer skit snabbt? Ja har iaf suttit och lärt mig det nu en stund, fördriva tiden. Andreas är väll snart här så ska vi åka på ica, blir nog hemmagjord sallad till middag :-)

Förresten så har jag och andreas hunnit med lite shopping på IKEA och birsta city idag, ska visa er det lite senare :-) Nu måste jag springa ut på balkongen en stund. Just det rökningen, ska sluta upp med det. Om jag slutar röka blir det en efterlängtad julklapp i år, detsamma för syrran. Vad det är har jag ingen lust att skriva då det finns personer som inte ska få veta. Mer säger jag inte :-)

Kram från lina

Kommentera

Publiceras ej