Nytt till lägenheten

6kommentarer

Tänkte att jag skulle visa er vad jag köpte i söndags på ikea, fast orkade tyvärr inte fotografera allt. Gjorde mitt bästa för att få till bra bilder med min simpla mobilkamera. En blogg utan bilder är som sagt en tråkig blogg:Lampa, krukor och två ganska verklighetstrogna plastblommor till sovrummet. Jag fruktade att jag och andreas inte skulle klara av att hålla verkliga blommor vid liv, så då får man tänka om lite ;-)Sen blev det dessa plasthållare för besticken i lådorna, dessvärre passade dom inte så bra då dom var för breda för lådorna. Fick klippa av dom och hålla på, fan vad sur jag var. Så nu får det vara så tills jag köpt ett par i rätt storlek. Jag har alltid otur :-(

Sen köpte jag mig en askopp i silver som jag hittade på fyndhörnan, 15 kronor licksom! Sen blev det även två filtar, en i svart och en i vitt. Det var nog allt! Imorgon ska jag verkligen försöka fotografera alla nya kläder jag köpt, men det är så otroligt svårt att få bra bilder med mobilen. Dessutom är jag så skakig på handen, vilket absolut inte gör det bättre.

6 kommentarer

Lotta

12 Aug 2008 21:21

Skitsnygga plastisar ju! Hur mkt kostade dom? Jag har liksom dig (som du skriver) svårt att hålla mina och killens blommor vid liv ;)

Lina svarar:

12 Aug 2008 21:26

Haha ja då känner jag mig inte ensam då :-) Ja du har för mig att dom kostade 59 kronor!

Annie

13 Aug 2008 11:41

Haha såna där bestick och låda har vi med! Våran bestick låda passar dessvärre inte heller i lådan vi vill ha dom! :)

Lina svarar:

13 Aug 2008 11:55

Haha ja annie vi har vell samma otur du och jag då ;)

Anna Källman

13 Aug 2008 15:05

åh den lampan är så fin, kollade på den igår jag också, men äh, plånboken va lite snål.. Vad fint du fått till på bloggen!

Lina svarar:

13 Aug 2008 15:16

Ja den är superduper fin tycker jag med :-) Ja visst har det blivit snyggt! Är jätte nöjd.

Kommentera

Publiceras ej