Humöret på topp

2kommentarer

Sitter hemma hos mor och far idag igen, passade på att åka hit när jag endå var i njurunda med andreas. När jag kom hit så hade dom köpt en limpa cigaretter som jag och syrran delade på, mycket bra för min ekonomi :-) Men kanske ska ta och skriva om gårdagen. Jag åkte med maja till stan så sprang vi runt i butiker och shoppade lite. Jag har kommit på att jag fungerar bäst utan att planera mina inköp, utan istället ta det som faller ögonen i smaken. Ska visa er vad jag köpte när jag kommer hem så dont worry. Sen hade jag körlektion i 80 minuter, var sjukt nervig men lugnade ner mig efter ett tag. Fick beröm för att jag växlade så mjukt och fint samt min blick. Men så fort vi kom upp i bostadsområdet med massa bilar fick jag panik och blev stressad, då glömde jag bort vart jag hade allt :-P Men det gick bra!

När jag kom hem så fick vi besök utav sorken och hansson, som spelade massa spel med oss hela kvällen. Sen bestämde vi oss för att dra på max en snabbis också, blev bara en GI burgare för min del. Sen drivade vi runt lite i sorken race bil, jävlar vad det gick :-D Får en sån kick av att känna när man sugs bakåt i sätet, wie. Sen skulle vi ju snurra runt där på pakeringen också, det kittlades i hela magen! Ja det var skoj. Sen la jag och andreas oss i soffan och kikade film, fast såklart somnade jag. Vet inte vad det är med mig, är helt slut på nätterna fast det kan ju ha att göra med mina numera tidiga mornar. Nä nu ska jag ta och plocka ur diskmaskinen som tack för ciggen, sen blir det till att åka hem till lägenheten. Ikväll kommer det lite folk till oss som ska förfesta och spela, sen drar vi nog ner på stan. Jag funderar på att höra av mig till någon av tjejerna, så man slipper vara ensam tjej hela tiden :-) Vi hörs när jag kommit hem. PUSS

Teoriprov 10/10
Uppkörning 16/10

2 kommentarer

Anonym

09 Aug 2008 15:35

Hoppas du klarar teoriprovet och uppkörningen :)

Matilda

09 Aug 2008 20:16

vad kul att du vill ha min hjälp :) men en sak är att jag gör det för pengar, dock för inte sån stor summa,ungefär mellan 50-70 kr :) jag hjälper dig mer än gärna, jag älskar att göra designer :)

Kommentera

Publiceras ej