Godmorgon

3kommentarer

Sådär nu är man yrvaken och på bra humör, mysig och rolig kväll igår. Jag och camilla hade skrattanfall på min balkong, sen som grädde på moset vurpade jag över skurhinken och vart genomsur under kjolen. Det lät lite fel, men ni förstår nog vad jag menar :-P Ja sen kom Aidah förbi och umgicks med oss, hon var lite små sur för att hon inte kunde spela guitar hero :-) När klockan blev runt halv 11 så skjusade aidah ner mig och millis på svenssons, där beställde vi en öl och satte oss på uteserveringen. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, sjukt trevligt. Sen kom camillas klasskompisar förbi också och bjuppade på en öl, togs emot varmt kan jag lova. När klockan blev runt halv 1 tog jag en taxi hem, taxichaffisen var en hurtigt norrlänning. Väl hemma igen vart jag uttråkad och kunde inte sova, gick ut en sväng sen spelade jag lite. Till slut somnade jag, på störten.

Nu idag ska jag ta bussen ut till njurunda och umgås med familjen, blir nog kvar där över natten också.  Ska bli skönt och hoppas det bjuds på en riktigt god middag, haha ;-) Först måste jag ta och diska efter min frukost och ta en dusch, min andedräkt är inte heller den bästa just nu :-P Gud jag är ett sunkberg, help.

Kram från lina

3 kommentarer

Petra

14 Aug 2008 14:22

är det inte dags att skaka om i bloggvärlden.låta höjdarna få höra vad vi tycker om att dom inte bryr dig eller ens orkar svara på våra kommentarer? gå in på min blogg och läs mer. :)

Anonym

14 Aug 2008 16:51

besök denna länk :) http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=87280

JJ

15 Aug 2008 09:48

Hur gick det med jobbet på Coffee House? Skulle du inte börja där förra veckan?

Kommentera

Publiceras ej